Přejít na obsah

Spotřeba po menším upgradu 1.9 TDI 81kW

Flat..

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny příznivce Oktávek. Mám menší otázku na spotřebu. Koupil jsem si Oktávu 2001 1.9 Tdi Laurin a Klement v jednom nejmenovaném bazaru a zjistil jsem že se mi ztrácí chladící kapalina a v servisu mi řekli, že je to těsněním pod hlavou. Tudíž mám teď auto v servisu a když už mi budou měnit těsnění samozřejmě budou brousit hlavu a taky mi rovnou udělaj nový rozvody filtry olej atd. Šak to znáte. Investice cca 15 tisíc i s prací. A teď k otázce: Je možné že auto po této opravě bude méně žrát? Před opravou mi to papalo asi kolem 6,5 litru při normálním ježdění. A bude lepší auto nějakej čas zajíždět? Nejsem v tomhle zrovna expert. Díkec moc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu, že se nemění žádné třecí součástky (písty, válce, oj. ložiska) není co zajíždět. Pokud jsi neměl nějak chycené ventily a tudíž ani s nima se nic dělat nebude, tak na motoru nebude nic nové co má zásadní vliv na spotřebu.

Odkaz ke komentáři

Taky se mi ten PC nějak nezdá. Mně se zdá naopak, že mi počítač ukazuje že to papá více než ve skutečnosti. Když natankuju za 1000 kč, ujedu 450 km, ale bylo mraky popojížděk na studeno....

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek. Dále nevím co je to za módu, poslat stejný příspěvek více krát.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...