Flat.. Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Zdravím všechny příznivce Oktávek. Mám menší otázku na spotřebu. Koupil jsem si Oktávu 2001 1.9 Tdi Laurin a Klement v jednom nejmenovaném bazaru a zjistil jsem že se mi ztrácí chladící kapalina a v servisu mi řekli, že je to těsněním pod hlavou. Tudíž mám teď auto v servisu a když už mi budou měnit těsnění samozřejmě budou brousit hlavu a taky mi rovnou udělaj nový rozvody filtry olej atd. Šak to znáte. Investice cca 15 tisíc i s prací. A teď k otázce: Je možné že auto po této opravě bude méně žrát? Před opravou mi to papalo asi kolem 6,5 litru při normálním ježdění. A bude lepší auto nějakej čas zajíždět? Nejsem v tomhle zrovna expert. Díkec moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Jo bude to žrát míň!!!!!!!! ale vody :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Vzhledem k tomu, že se nemění žádné třecí součástky (písty, válce, oj. ložiska) není co zajíždět. Pokud jsi neměl nějak chycené ventily a tudíž ani s nima se nic dělat nebude, tak na motoru nebude nic nové co má zásadní vliv na spotřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsal Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 kamosovi to zralo tez a mel lehce pootocenou vackovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos J Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 ano rozvody na spotrebu maji vliv,tak ze kdyz ti spravne nastavi rozvody a po te seridi predvstrik tak muze jit spotreba dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travertino Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Záleží jestli myslíš spotřebu co ti udáva pal. PC , nebo jsi si spotřebu vypočítal dle jízdy,, mám stejný motor + čip a na PC udává 5.5l, ale jinak to ve skutečnosti zežere tak kolem 6l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flat.. Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 (editace) Taky se mi ten PC nějak nezdá. Mně se zdá naopak, že mi počítač ukazuje že to papá více než ve skutečnosti. Když natankuju za 1000 kč, ujedu 450 km, ale bylo mraky popojížděk na studeno.... Editováno: 25. leden 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek. Dále nevím co je to za módu, poslat stejný příspěvek více krát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.