Publikováno Leden 12, 201114 r mám problém, když vyřadím rychlost 1,2, 5 a zpátečku, řadící páka mi zůstává viset pod rychlostí, konzole je namazaná, kde hledat chybu??že by převodovka??
Leden 13, 201114 r nene, jestli je to zespoda namazano. pod autem. ne jenom kulisa zevnitr ale taky zvenci.
Leden 13, 201114 r Autor jo takhle, tam to namazaný není. zvednu co nejdřív auto a namažu to i zespoda a uvidím zda to pomůže
Leden 28, 201114 r Autor nebudeš věřit, ale ještě jsem se k tomu nedostal už bylo auto 2x v servisu, ale vždy jsem na to zapomněl jim to říct. teď čekám, až sleze sníh a zvednu kapotu a nastříkám olej na táhla
Leden 28, 201114 r pak dej echo, ale osobně bych typl tu pružinku já to promazaný mám, ale stejně se páka nevrací tak hbitě jak u novejší herky, tak až bude chuť, přehodím pružinku
Únor 13, 201114 r Autor taj jsem to promazal i na táhlech v motoru a nic. asi budu muset zkusit vyměnit tu pružinu, jestli to nebude tím
Březen 9, 201114 r Autor takže pružina na to vliv nemá. problém je u převodovky. je tam pouzdro kam vedou táhla, to se musí vyndat a lehce obrousit a pak vše půjde jak má. o víkendu mi na to kámoš koukne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.