Standis Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 mám problém, když vyřadím rychlost 1,2, 5 a zpátečku, řadící páka mi zůstává viset pod rychlostí, konzole je namazaná, kde hledat chybu??že by převodovka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Aj zospodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 jj, ze všech rychostí, nechce se vracet do původní pozice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 nene, jestli je to zespoda namazano. pod autem. ne jenom kulisa zevnitr ale taky zvenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2011 jo takhle, tam to namazaný není. zvednu co nejdřív auto a namažu to i zespoda a uvidím zda to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 tak co Stando, vyřešil jsi to?....někdy bává unavené pérko u řadící páky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2011 nebudeš věřit, ale ještě jsem se k tomu nedostal už bylo auto 2x v servisu, ale vždy jsem na to zapomněl jim to říct. teď čekám, až sleze sníh a zvednu kapotu a nastříkám olej na táhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 pak dej echo, ale osobně bych typl tu pružinku já to promazaný mám, ale stejně se páka nevrací tak hbitě jak u novejší herky, tak až bude chuť, přehodím pružinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 taj jsem to promazal i na táhlech v motoru a nic. asi budu muset zkusit vyměnit tu pružinu, jestli to nebude tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 takže pružina na to vliv nemá. problém je u převodovky. je tam pouzdro kam vedou táhla, to se musí vyndat a lehce obrousit a pak vše půjde jak má. o víkendu mi na to kámoš koukne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.