Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mám problém, když vyřadím rychlost 1,2, 5 a zpátečku, řadící páka mi zůstává viset pod rychlostí, konzole je namazaná, kde hledat chybu??že by převodovka??

nene, jestli je to zespoda namazano. pod autem. ne jenom kulisa zevnitr ale taky zvenci.

• Autor

jo takhle, tam to namazaný není. zvednu co nejdřív auto a namažu to i zespoda a uvidím zda to pomůže

• 2 týdny později...

tak co Stando, vyřešil jsi to?....někdy bává unavené pérko u řadící páky ;)

• Autor

nebudeš věřit, ale ještě jsem se k tomu nedostal :) už bylo auto 2x v servisu, ale vždy jsem na to zapomněl jim to říct. teď čekám, až sleze sníh a zvednu kapotu a nastříkám olej na táhla

pak dej echo, ale osobně bych typl tu pružinku ;) já to promazaný mám, ale stejně se páka nevrací tak hbitě jak u novejší herky, tak až bude chuť, přehodím pružinku :)

• 3 týdny později...
  • Autor

taj jsem to promazal i na táhlech v motoru a nic. asi budu muset zkusit vyměnit tu pružinu, jestli to nebude tím

• 4 týdny později...
  • Autor

takže pružina na to vliv nemá. problém je u převodovky. je tam pouzdro kam vedou táhla, to se musí vyndat a lehce obrousit a pak vše půjde jak má. o víkendu mi na to kámoš koukne

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.