Tetrosy Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Zdravím, mám problém na mé Octavii 1 z 97. Koupil jsem autorádio Music System 303, hraje ok, ale když vytáhnu klíč ze zapalování a zase ho zastrčím, pokaždé to chce kód znovu. Jako kdyby se úplně odpojil proud od rádia spolu s vytažením klíče ze zapalování. Poradíte někdo jak to opravit? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalyptik Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 podívej se na schéma zapojení na štítku autorádia, jsou tam dva přívody napětí, jeden je stálý, pro paměť rádia a druhý je vlastní napájení, já jsem je musel přehazovat taky, pak to bude šlapat na jedničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 jj, Škoda to má přehozené. Pro jiné rádio než Škoda je třeba ty piny přehodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.