Publikováno Leden 13, 201114 r Zdravim, niekde som stratil original vystrelovaci kluc s DO... mam este nahradny bez DO aj s tym stitkom a PINom,, ide oto ze chcel by som si dat urobit novy vyskakovaci DO... bude sa nasledne dat nejako zrusit ten stary DO (ak ho niekto najde) ? Pripadne bude sa dat nejako preprogramovat imobilizer aby nespolupracoval s tym starym klucom ? fabka r. 2001 pripadne poradte niekto, kde by sa dal zohnat za nejaku primeranu cenu ten kluc s dialkovym ovladanim... tipujem ze v origo servise to bude za (ne)slusny peniaz edit: tak na ebayi som nasiel cisty kluc nevyfrezovany s DO a nenakodovanym transponderom za 39eur... co je urcite lepsia cena ako 140 ktore chce zato autokluce.sk ... je potom problem nakodit ten transponder aby fungoval s imobilizerom? resp. treba nato nejake specialne skusenosti ? edit2: ako zistim konkretny typ DO, ked som ho stratil ? je niekde pisane cislo toho dielu na konkretny model fabie a rok vyroby? Upraveno Leden 13, 201114 r od MirQoo
Leden 14, 201114 r Klíč zkus pohledat tady na foru v bazaru nebo na aukru, ale spíše bych zkusil tady forum. jinak klíč se pak musí nakodovat atd. dělá se to přes vag
Leden 15, 201114 r Autor Kluc som nasiel na ebayi za 39eur aj s postou, len neviem ci to bude pasovat http://cgi.ebay.co.uk/NEW-VW-SKODA-THREE-3-BUTTON-FLIP-KEY-FOB-BLANK-DA-/180604072869?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a0cd773a5#ht_2723wt_1144 ... Uz len zohnat niekoho kto mi nakoduje transponder
Leden 17, 201114 r Hlavne si to nedávaj nakódovať do origo škoda servisu. Upraveno Listopad 5, 201212 r od scoot
Leden 17, 201114 r Autor na orig skodovacky servis som rezignoval, chceli 160 len za kluc... jedna otazka este, potrebujem VAG TACHO kabel na naprogramovanie transpondera? alebo staci obyc obdII usb vag-com kabel?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.