Publikováno Leden 13, 201114 r Zdravím. Uvažuju o koupi O1 RS a zaujala mne tady ta: http://www.autoaukce.com/skoda-octavia-rs-limitovana-edice/ co na ni rikate, nezná nekdo to auto ? nebo majitele ? Neni 158 tkm hodne ? Sli byste do tak nápadne vyzdobeného auta ? Jeste by mne zajimalo jestli O1 RS r.v.2001 mely vystrel. klice a komfort 3gen. Uvítal bych odpovedi od majitelu vozů z této limit. edice ( Vladko RS , octavia rrs ... ) Upraveno Leden 16, 201114 r od twe2000
Leden 25, 201114 r v roce 2001 byl facelift, od neho je 3.g 158tkm neni nijak moc, jen ta cena za 10let stary auto je vysoka
Leden 25, 201114 r v inzerátu je uvedený VIN, není nic jednoduššího než se stavit do autorizáku, ať ti ho prolustrují. Měli by zjistit přesné datum výroby a výbavu (=odpověď na tvoje dotazy) Jinak rok výroby v inzerátu není vypovídající, 2,5g a 3 g se lámaly pokud se nepletu s MR 2002 (tj výroba někdy od léta 2001). Jinak k té ceně - jestli je to opravdová WRC (na fotkách nelze rozpoznat ten štítek na palubce), tak je to už i dnes celkem raritka a tomu cena odpovídá. U "normální RS" s polepama příp. ještě hůř přestavby by to asi bylo moc.
Leden 25, 201114 r wrc to urcite nebude, to by nemelo interier a melo by ram 2.5 a 3.g se lamaly v roce 2001, muze byt oboji, to vinko je taky nejaky divny, zadny decoder co google nasel ho nedecodoval
Leden 26, 201114 r nemyslím WRC soutěžní, ale tu 100 kusovou edici normálně do silničního provozu, na palubce by měla mít štítek s pořadovým číslem, interiér to má v podstatě jako "obyčejná RS", už nevím jak to přesně označovali - Edice 100?
Leden 26, 201114 r Pokud je to origo edice a mas o ni zajem tak bych nevahal,je to jen par kousku u kterejch cena dolu nepujde a s pribivajicim vekem by mohla i rust,ale kdo by to prodaval,kdyz uz bude doma.
Leden 29, 201114 r K tomuto autu můžu říct jen toto - třeba Ti to nějak pomůže... V době kdy jsem kupoval své auto, lezl jsem po internetu a hledal a hledal. A při tom narazil i na toto auto. Své auto mám už bez mála půl roku doma a tohle se ještě neprodalo. Což je nějaké divné. Ale z fotek vypadá super.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.