Jarda DC Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Hoj všici chtěl bych vyměnit kompletně celý béžový interier z Octavia 2 ( ne kůže ) rok.výr.2005 za černý interier.Kdo by chtěl vyměnit nebo by měl radu kde sehnat celý černý budu rád když se ozvete s pozdravem Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 psal jsem ti pm ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnweb Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Zdravím pokud je to stále aktuální měl bych také o výměnu, mám černý interiér, po béžovém pátrám už nějakou dobu. můj tel 725 338 715. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenicekk Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Zdárek pánové mám taky světlý interiér a potřebuji tmavý tak se mi ozvěte kdyžtak. 733725987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexx10 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 panove potreboval bych odkaz na stranky kde se da stahnout programek na dekodovani kodu ktere jsou na stitku v zavazadlovem prostoru. Tyka se to vybavy auta. Kdysi jsem to tu nekde nasel pak mi umrel notebok a uz se mi nedari to tu najit.Diky vsem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smocek Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 tady máš ten dekodér na štítek http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mee Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Zdravím pánové, mam černý interiér kdyby někdo měl bíly a chtěl by ho vyměnit za černý až se ozve. Ale nesmí být nijak poškožený moc, černý interiér který mam na výměnu je jak nový. Můžete psát i sms na telefoní číslo +420 734736987. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.