Přejít na obsah

alexx10

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení alexx10

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravi vsechny, mam prozbu nevite nekdo kde by se dala stahnout- publikace VAG COM- nebo nemate nekdo k dispozici. Diky vsem za odpoved. alexx10@seznam.cz
  2. alexx10

    Interier

    panove potreboval bych odkaz na stranky kde se da stahnout programek na dekodovani kodu ktere jsou na stitku v zavazadlovem prostoru. Tyka se to vybavy auta. Kdysi jsem to tu nekde nasel pak mi umrel notebok a uz se mi nedari to tu najit.Diky vsem za info.
  3. Jednou jsem tenhle problem resil a clovek co se specializuje na el.v autech VW koncernu rikal ze OC II 2004 maji spatny softver a je treba ho prehrat a je po problemu.
  4. chce to dilensko prirucku alexx10@seznam.cz
  5. Zdravim panove mam dotaz. Koupil jsem si Hex Can kabel i s Vagem 10.6.0 ale v anglictine,nenajde se mezi vama nekdo kdo by tam umel vlozit cestinu.Kabel je plne funkcni jen je v anglictine a stim se moc dobre neda pracovat. Nabizim financni odnenu.Diky alexx10@seznam.cz 608 900 026
  6. Zdravim te kolego,mel jsem neco podobneho, svitily mi vsechny mozne kontrolky i to ze motor nemaze a to hodne varovne, cervene. Bylo to tolik zavad najednou ze jsem myslel ze je snim amen. Trvalo mi 10hodin rozebiranim elektroinstalace a kontrolovani a prozvaneni dratu az k ridici jednotce nez jsem zjistil ze sninac otacek na me DSG prevodovce ma zaoxidovany jeden kontakt. Kontakt jsem vycistil a byl klid.Zrejme to bylo tim ze auto delsi dobu stalo. Pred touto opravou mi neslo natocit a kdyz se mi to po dlouhe dobe povedlo tak se hrozne hadalo a svitily vsachny mozne zavady. Zatim panove.
  7. Zdravim,mam stejny problem jako ty kolego.Ja mam 2.0TDI 103kW r.v. 06, najeto 57000.Nekolikrate za mesic mi to spadne do nouzaku a na maxiku mi to napise emise motor do dilny a sviti mi motor na budikach. Nekdy staci ze vypnu motor a znova nastertuju a jedu dal i kdyz napis EMISE sviti porad,cca po 12hodinach kdy auto nekde necine stoji se zavada sama smaze a na budikach neni nic ani oranzovy motor.Zatim jsem to nezacal resit ale jezdim ke znamemu do servisu a ten tam nedavno resil neco podobneho.Pan si mu stezoval ze auto obcas spadne do nouzaku a objevi se napis EMISE motor do dilny a motor obcas zakouri.Kolega zjistil za panovi odesla membrana ve ventilu zpetneho vedeni zplodin.Ventil vymenil, stal 2200kč a byl klid.Pan mel najeto ale 200000km. Take mu rikali ,,specialiste vymenari ne opravari" z autorizovaneho servisu Škoda ze to muze byt neco s turbem,tak si pan koupil starsi, ale nebylo.Jsem zvedavi co se najde u me. Oba mame notor BKD. Jeste mam dotaz,shanim FUNKCNI diagnostiku na dvojkove octavie a jina koncernova auta, ale podminka je ze musi byt v cestine treba 704.1 s kabelem HEX-CAN USB nebo 805. Nabidnete mi nekdo neco za rozumny peniz.Zatim diky.
  8. Firma Berner prodává sprei na čištení a odstranování samolepicích folií,stojí asi 400kc,to já jen pro informaci.
  9. alexx10

    ESP 4X4

    Zdravim panove,mam dotaz. Podelala se mi ridici jednotka na ESP na OC 1 4x4 r.v.02 cislo dilu 1J1 907 638D a nebo nova levnejsi verze 1J1 907 638F. Otazka zni,nemate nekdo naprodej tuhle jednotku nebo neumite ji nekdo opravit.Diky za info.
×
×
  • Vytvořit nový...