Přejít na obsah

Jaký zámek?


Anthony

Doporučené příspěvky

Potřebuji vyměnit zámek zadních levých dveří, je takový zelenočerný, ale nepodařilo se mi na něm najít smysluplné číslo dílu. Podle ETKY (dle VIN) tam je z výroby číslo 3B4 839 015 M, který byl nahrazen novějším 3B4 839 015 AL. Když to prohodím netem, tak mi říká, že to M-ko je na Superb a AL jen origo. Pak jsem našel Čínu s označením 3B4 839 015 A za šest stovek, ale nevím, jestli tam půjde. Vyznáte se někdo v těch zámcích?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zeptej se ve škodovce tam ti řeknou jakou dávaj náhradu za to co tam máš teď.Jinak jinej zámek jsem nenašel(krom tý číny) snad pokud by se ti podařilo sehnat starší se stejným číslem na vrakáči nebo inzerát.Pak záleží co máš za výbavu ve dveřích.Ale škoda servis ti podle vinu řekne víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolik za to chce škodovka? jinak ten odkaz je na škoda díly který jsou levnější než na salonu a hlavně jsou to origo díly.Jinak na vrakáči si řeknou za starší 500-1000kč a to ve srovnání s cenou novýho za kterou dáš něco přes 2tis.kč je asi nejrozumnější řešení a koupit raděj novej díl než dát polovinu ceny co je za novej a očekávat že přestane fungovat nebo začne blbnout mikrospínač a co se týká číny tak to je asi to samí jako koupit jetej díl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...