Přejít na obsah

Ide na 3 valce

yenkie

Doporučené příspěvky

Nazdar

Už si neviem rady tak sa skúsim opýtať vás. Mám Š Fav, r.v.89, klasika, karbec. Za studena krásne naštartuje a asi cca po 5-10 sec začne akoby vynechávať jeden valec /na volnobeh/. Vyplnem motor, zavrem garáž a keď znova naštartujem, už chytí len na tri valce. Jediné čo pomôže, je pretúrovať ho, ale na studeno je to divočina, a nie riešenie.

Vymenil som toho hodne už, je tam treti karbec, new hlava rozdelovača, new sviečky, new káble, new vzd. filter. Už ma prisahám bohu nič nenapadá. Snáď ešte vymeniť rozdeľovač a indukčku. Mám podozrenie na sviečky, sú tam klasika brisk aká tam patria. Vždy keď dám new tak to pár dní ide OK. Rozmýšlam dať tam nejaké kvalitnejšie, len netuším či to má cenu. Auto má hodnotu pár korún a už nemám chuť cpať tam peniaze keď výsledok je neistý, a už ma to ani nebaví.

Skúste poradiť, nestretli ste sa s niečim podobným.

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Změřit kompresní tlaky - buď je podpálený ventil, nebo připečené kroužky na jednom válci. Kdyby ses býval podíval na svíce když jsi je poprvé vyndával, ta jedna nepálící by byla černá. Obávám se, že jsem Tě příliš nepotěšil - jestli je to motor 136 a nebyl určený pro bezolovnaté palivo (první 136 nebyly!), může být i některý ventil přidřený ve vodítku. Každopádně oprava za hubičku to nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...