alesak1188 Vloženo 18. leden 2011 Sdílet Vloženo 18. leden 2011 Zdravím, po rozsvícení kontrolky chyby motoru, jsem načetl sporadickou závadu snímač polohy škrtící klapky, ale jsem z teho trochu zmatenej, odkdy mají diesly škrtící klapku? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 (editace) motory BNV a BNM tam klapku opravdu mají. hned vedle egr ventilu. když tam koukneš, uvidíš. včetně drátů. pokud bude opravdu špatná, cena je skutečně libová (cca 6t) Editováno: 19. leden 2011, autor: boobika 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesak1188 Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Díky moc za informaci, naštěstí to není moje, já bych si tříválec nikdy nepořídil, ale je to služebka, tak firma na to snad má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.