sygy3 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Mám dotaz, jde Symphony z Fabie I do Octavie I? Moje Octávka je rok 2000 facelift. Projel jsem celé forum a nic jsem nenašel. Určitě někdo z vás to tu zkoušel a než ho někde koupím chci se ujistit. Určitě tu někdo řekne, máme do Octávky Symphony, ale mě se to z Fábie líbí víc... Přikládám foto Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 po elektrické stránce jde, ale radiod Fabie je nahoře širší... nevím jestli ho tam dáš.. ale asi jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Myslím, že ho tam nedá, bude tam přebývat asi 1cm horní okraj. Měl jsem Fabii i Octu a Symphony u obou, takže myslím, že vím, o čem mluvím. Ale možná, kdyby dal kaslík nahoru a trochu ho upravil, tak snad by to tam dostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.