yetifan Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Zdravim, nanasiel som tuto temu, a okrem toho, ze to sem-tam niekto spomenie, ze to ma v konfiguracii (a pridal aj par fotiek mikro-dratkov...) nepise sa NIC! Myslim, ze je to taka vychytavka (a nestoji ralativne vela), ze si zasluzi vlastnu temu... Ja napriklad Yetiho chcem urcite s touto "luxusnou" paradickou, a preto ma zaujimaju akekolvek skusenosti stastnych majitelov (je to myslim prva zima, kedze sa tato opcia v roku 2009 nedala doobjednat). Vopred dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Bez Climatronicu sa to ale nedá objednať. Stojí ti to aj za tých 755€? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Bez Climatronicu sa to ale nedá objednať. Stojí ti to aj za tých 755€? Verzia extrem (champion), ktoru chcem, uz climatronic ma - a priplatok za vyhrievane sklo je teda nieco cez 200 € - co myslim za tu funkciu stoji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamooo Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 A neznižuje to vyhrievanie čelného skla GPS signál navigácii, ktorá je za čelným sklom? Nepôsobí to ako nejaký tieniaci prvok na navigáciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Mna velmi mrzi ze nemam v aute vyhrievane celne sklo. Za 200e je to po klime a ESP asi nalepsi prvok vybavy. Koho bavi cakat rano v treskucej zime, kym sa rozmrazi a odmlzi okno? Mna teda nie, a v tej chvili by som vrazdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 ahoj Yeti priatelia, idem riesit octavii braceka a mal by to byt Yeti... ide mi ale o dost nezmyselne veci co nie su v cenniku a niektore obmedzenia nechapem... ale co uz... uz by mohli v skodovke pochopit ze su aj ludia kt v aute maju radi vybavu... ma tu niekto vyriesene vyhrievane celne sklo a aj nezavisle kurenie? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Musím to uvést na pravou míru, výbavy pro danou zem tzv. Národní standard určuje importér té konkrétní země. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 13. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Zdravim majitelov vyhrievaneho predneho skla! Par ludi sa stazovalo na problem s odleskami od dratkov v noci ale aj cez den ze to vadi ... Je to fakt take zle? Prosim o info... Za dva tyzdne chcem objednavat a toto ma dost desi!!!! Dakujeeeem! YetiFan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Nejlepší je to vyzkoušet osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 (editace) Nepatrný odlesk tam je, ale ničemu to nevadí. To je jen o zvyku, člověk se má dívat před sebe a ne na dráty. Mě vůbec nevadí. Editováno: 14. Červenec 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Já už to vůbec nevnímám, určitě se toho neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 15. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 (editace) Cez den to mam vyskusane, ale obavam sa tych odleskov v noci... YetiFan Editováno: 16. Červenec 2011, autor: Sranki prosim, necituj predchadzajuci prispevok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vld75 Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 ja to uz neresim, jezdi s tim spousta lidi. Kdyz si vzpomenu na zamrzle auto ve 4 rano, tak mi zadne dratky vadit nemuzou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Já už to taky neřeším auto je super a na to sklo se dá zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 V noci už o tom taky nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 23. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Tak, mile damy a pani - Yetik je doma! Moc som ho este neprevetral, ale zatial som nadseny hlavne z tych xenonovych svetiel s AFS... (uz to pisem treti krat, ale je to tak - sorry) Tie dratky su proti zapadajucemu slnku trosku vidiet, trblietaju sa, ale vobec NEVADIA! Po tme ich vobec proti svetlam aut v protismere nie je vidiet (teda aspon za sucha)... Takze, zatial V POHODE - uz sa "tesim" az ich otestujem, ked sa zarosia okna - a samozrejme ze na zimu - az sa nebude musiet skrabat... YetiFan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Neda sa nejakym sposobom to vyhrievane celne sklo dodatocne dorobit? Vcera som skrabal okno stvrt hodinu a vazne mi to uz lezie na nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Mělo by to jít relativně snadno: do pojistkového boxu v motoru doplnit pojistku (50A!!), relátko a kabeláž dotáhnout ke sklu nový climatronik (ten panel pod rádiem) - možná by to šlo obejít extra vypvyčem (čti bastl) nové sklo nakódovat Taky na to myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Kup si rozmrazovaci spray, usetris hromadu penez a nebudes si ku*vit auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 (editace) Proč ku*vit? Editováno: 3. leden 2012, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 (editace) Protože škrabky (i plastové) sklo poškrábou. Mě se to podařilo hned první zimu takže jsem si letos koupil sprej a je klid. Ráno přijdu k autu, postříkám sklo a než nasednu a nastartuju, tak je po námraze. Editováno: 3. leden 2012, autor: myspulin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Když máš kvalitní odmrazovač tak asi i jo.Když spočítáš cenu skla,věci co jsou na to potřeba a práci tak nevím nevím.Já jsem to chtěl také a po nějaké době mě to nějak přešlo.Ale mít to přímo z výroby tak neváhám ani minutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Rozmrazovac mam. Funguje len ked je tej namrazy malo. Aj to mi trochu vadi, ze akonahle zotrem stieracmi sklo, tak sa okamzite zacne vytvarat namraza znovu. Nie je to vseliek, hlavne ked je na skle centimeter ladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Mas pravdu, ze to neni idealni, ale nechat si prelepovat sklo a stourat se v palubni desce skoro novyho auta mi prijde zbytecny. Souhlasim s frydakem nahore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Urcite by som si to vyhrievane celne sklo kupil, ale ked som kupoval auto ja, este tato polozka nebola v ponuke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.