Přejít na obsah

problém s dálkou Jablotron CL-305 Click

Pavel79

Doporučené příspěvky

Zdravim,mám takový s dálkáčem od Jablotronu CL-305 Click. Po zapojení (asi né moc dobrém) se začaly samy stahovat a vytahovat okénka-a to tak že při dálkovém odemčení vozu se asi po 1 minutě stáhnou všechny okénka.Při zamčení se okamžitě vytáhnou-to by tak nevadilo.Ale toto se děje jen když se odemyká a zamyká rychle po sobě.Když je auto delší dobu zamčené a otevře se dálkou-okénka okamžitě sjedou dolů,ale při zamčení to trva opět cca 1 minutu než vyjedou nahoru.Ale je zajímavé že to dělá jen moje octavie 10/98 TDi 66kW-kamarádova z roku 2003 motorově stejná to nedělá.Přitom obě jsou zapojeny stejně.

Stalo se to někomu-jsem už z toho nešťastnej.Díky za tipy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kam jsi zapojoval vodiče na odemč. zamčení ?

zapojovali se na ovládání zámku pátých dveří

EDIT:

@Pavel79:

Nemáš u té Tvé jednotky aktivován "prodloužený impulz" ?

Skuste s kámošem mezi sebou ty jednotky vyměnit.

všechny funkce vypnuty-toto mě taky napadlo

jednotku jsme zkoušeli jeho v mém autě a žádná změna-blbo to stále

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj své příspěvky.
Odkaz ke komentáři

Blbne to kde?

Pokaždé ve Tvém autě, nebo jedna jednotka jednou u Tebe a jednou u kámoše?

obě dvě blbnou jen v mém autě,u něj v pořádku

EDIT:

No já bych ty signály na odemčení a zamčení zkusil zapojit přímo do komfortky nebo do řidičových dveří, stejně jak je to popsáno v manuálu od Jablotronu. Pátý dveře bych vynechal

http://www.jablotron.cz/upload/download/CA-320OCT_CZ_MDF52704.pdf

Edituj své příspěvky.
Odkaz ke komentáři

Tomu manuálu se mi nechce věřit.

Ve dveřích jsou tzv. decentrální jednotky, které s centrální jednotkou komfortního ovládání komunikují po datové sběrnici.

Teda jak to čtu dále, tak asi když má Oktávka jen centrál, tak to asi platit bude, ale s komfortkou a se vším kolem toho (el. okna, zrcátka) to tak nepůjde.

Ale v pátých dveřích ty dráty od mikrospínačů vyvedené jsou. Ovládá je váčka spřažená se zámkem (klíčem). Tam, si myslím, že to je zapojené dobře.

Nevidím důvod, proč by to tudy nemělo jít.

Simuluje to přesně to, co se dělá když se odemyká/zamyká "kufrem".

Pokud to funguje kamarádovi, tak proč né tobě.

1. Máte oba stejnou výbavu (el. okna, el. zrcátka)?

2. Můžeš celé auto odemknout/zamknout klíčem v kufru?

3. Když ho takhle odemkneš/zamkneš (kufrem), nechová se to stejně jako při odemykání CL-305? (okénka okamžitě sjedou dolů,ale při zamčení to trva opět cca 1 minutu než vyjedou nahoru)

Zkus nám na tyto otázky odpovědět ať se můžem odpichnout dál.

Odkaz ke komentáři

Ve dveřích jsou tzv. decentrální jednotky, které s centrální jednotkou komfortního ovládání komunikují po datové sběrnici.

Teda jak to čtu dále, tak asi když má Oktávka jen centrál, tak to asi platit bude, ale s komfortkou a se vším kolem toho (el. okna, zrcátka) to tak nepůjde.

na navodu od Jablotronu neni nic spatnyho, funguje i s el. okny a zrcatky

alarm se napojuje na kabelaz mezi zamek a dverni jednotku

mas stejnou generaci komfortu jako kamaradovo auto? pri odemikani klicem (podrzeni pri odemikani) se obe auta chovaji stejne?

Odkaz ke komentáři

Ale v pátých dveřích ty dráty od mikrospínačů vyvedené jsou. Ovládá je váčka spřažená se zámkem (klíčem). Tam, si myslím, že to je zapojené dobře.

Nevidím důvod, proč by to tudy nemělo jít.

Simuluje to přesně to, co se dělá když se odemyká/zamyká "kufrem".

Pokud to funguje kamarádovi, tak proč né tobě.

1. Máte oba stejnou výbavu (el. okna, el. zrcátka)?

2. Můžeš celé auto odemknout/zamknout klíčem v kufru?

3. Když ho takhle odemkneš/zamkneš (kufrem), nechová se to stejně jako při odemykání CL-305? (okénka okamžitě sjedou dolů,ale při zamčení to trva opět cca 1 minutu než vyjedou nahoru)

Zkus nám na tyto otázky odpovědět ať se můžem odpichnout dál.

1.stejnou výbatu máme až na ...já 4x el. okna,kámoš 2x

2.zamknout/odemknou kufrem nejde ani jedno auto

na navodu od Jablotronu neni nic spatnyho, funguje i s el. okny a zrcatky

alarm se napojuje na kabelaz mezi zamek a dverni jednotku

mas stejnou generaci komfortu jako kamaradovo auto? pri odemikani klicem (podrzeni pri odemikani) se obe auta chovaji stejne?

stejnou výbavu nemáme -já 4x el okna,on 2x,já zas nemám vyhřívany zrcátka-jeho má

obě jsou dovoz z D

Edituj příspěvky
Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...

Netušíte někdo jak nastavit na takovéhle dálce:

http://forum.skodaho...__fromsearch__1

http://www.jablotron.cz/upload/download/mge51003.pdf

funkci odemykání jedním tlačítkem (např. A) a zamykání druhým (např. B)? Protože takhle se to chovalo původně, pak se to zbláznilo když jsem dostal auto zpátky ze servisu, asi po odpojení baterky... Reagovalo pouze na jedno tlačítko (A) - odemykání i zamykání, navíc po odemčení se stáhly přední okna (jenom přední jsou v elektrice).

Po přenastavení už se chová skoro stejně jako předtím (okna po odemčení nesjedou, při zamykání pokud zůstala otevřená se zavřou), ale zamyká se a uzamyká pouze tím jedním tlačítkem...

http://www.jablotron...CZ_MHK51006.pdf

Editováno: , autor: Hrouda
Odkaz ke komentáři

zdravím máme stejný problém, mám octavku r.v.99 TDI 66kw s dodělávanám dálkovým ovládáním centrálu. Minulý rok touhle dobou jsem koupil dálkové ovládání, namontoval a vše chodilo dobře až do ted, včera jsem odpojil baterku a když jsem jí znovu připojil tak při odemknutí auta všechy čtyří okna sjedou dolu a při zamknutí zase sami vyjedou. Podařilo se ti to nějak vyřešit? Děkuju za odpověd

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...