Pavel79 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Zdravim,mám takový s dálkáčem od Jablotronu CL-305 Click. Po zapojení (asi né moc dobrém) se začaly samy stahovat a vytahovat okénka-a to tak že při dálkovém odemčení vozu se asi po 1 minutě stáhnou všechny okénka.Při zamčení se okamžitě vytáhnou-to by tak nevadilo.Ale toto se děje jen když se odemyká a zamyká rychle po sobě.Když je auto delší dobu zamčené a otevře se dálkou-okénka okamžitě sjedou dolů,ale při zamčení to trva opět cca 1 minutu než vyjedou nahoru.Ale je zajímavé že to dělá jen moje octavie 10/98 TDi 66kW-kamarádova z roku 2003 motorově stejná to nedělá.Přitom obě jsou zapojeny stejně. Stalo se to někomu-jsem už z toho nešťastnej.Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 kam jsi zapojoval vodiče na odemč. zamčení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) @Pavel79: Nemáš u té Tvé jednotky aktivován "prodloužený impulz" ? Skuste s kámošem mezi sebou ty jednotky vyměnit. Editováno: 23. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel79 Vloženo 23. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) kam jsi zapojoval vodiče na odemč. zamčení ? zapojovali se na ovládání zámku pátých dveří EDIT: @Pavel79: Nemáš u té Tvé jednotky aktivován "prodloužený impulz" ? Skuste s kámošem mezi sebou ty jednotky vyměnit. všechny funkce vypnuty-toto mě taky napadlo jednotku jsme zkoušeli jeho v mém autě a žádná změna-blbo to stále Editováno: 24. leden 2011, autor: Wojnar Edituj své příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Blbne to kde? Pokaždé ve Tvém autě, nebo jedna jednotka jednou u Tebe a jednou u kámoše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel79 Vloženo 24. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2011 (editace) Blbne to kde? Pokaždé ve Tvém autě, nebo jedna jednotka jednou u Tebe a jednou u kámoše? obě dvě blbnou jen v mém autě,u něj v pořádku EDIT: No já bych ty signály na odemčení a zamčení zkusil zapojit přímo do komfortky nebo do řidičových dveří, stejně jak je to popsáno v manuálu od Jablotronu. Pátý dveře bych vynechal http://www.jablotron.cz/upload/download/CA-320OCT_CZ_MDF52704.pdf Editováno: 24. leden 2011, autor: Wojnar Edituj své příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 (editace) Tomu manuálu se mi nechce věřit. Ve dveřích jsou tzv. decentrální jednotky, které s centrální jednotkou komfortního ovládání komunikují po datové sběrnici. Teda jak to čtu dále, tak asi když má Oktávka jen centrál, tak to asi platit bude, ale s komfortkou a se vším kolem toho (el. okna, zrcátka) to tak nepůjde. Ale v pátých dveřích ty dráty od mikrospínačů vyvedené jsou. Ovládá je váčka spřažená se zámkem (klíčem). Tam, si myslím, že to je zapojené dobře. Nevidím důvod, proč by to tudy nemělo jít. Simuluje to přesně to, co se dělá když se odemyká/zamyká "kufrem". Pokud to funguje kamarádovi, tak proč né tobě. 1. Máte oba stejnou výbavu (el. okna, el. zrcátka)? 2. Můžeš celé auto odemknout/zamknout klíčem v kufru? 3. Když ho takhle odemkneš/zamkneš (kufrem), nechová se to stejně jako při odemykání CL-305? (okénka okamžitě sjedou dolů,ale při zamčení to trva opět cca 1 minutu než vyjedou nahoru) Zkus nám na tyto otázky odpovědět ať se můžem odpichnout dál. Editováno: 24. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda79 Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Já mám Octavii 01 facelift okna a zrcátka v elektrice, a když jsem to zapojoval, tak podle manuálu Jablotron. Připojil jem signály na komfortku, vše fungovalo dobře, jen když jsem chtěl dotahování oken, tak jsem to musel přepojit do dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 A už mám v tom hokej . Kdo je Pavel79 a kdo je Jarda79? Komu to funguje a komu ne? Kdo má problém? ... tak jsem to musel přepojit do dveří. Do kterých? Do pátých? Ještě nemám odpovědi na 2. a 3. otázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda79 Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Sorry, já to musel přepojit do řidičových dveří. Problém má Pavel. Jen jsem mu chtěl poradit a dodat, že to podle toho manuálu jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Tomu manuálu se mi nechce věřit. Ve dveřích jsou tzv. decentrální jednotky, které s centrální jednotkou komfortního ovládání komunikují po datové sběrnici. Teda jak to čtu dále, tak asi když má Oktávka jen centrál, tak to asi platit bude, ale s komfortkou a se vším kolem toho (el. okna, zrcátka) to tak nepůjde. na navodu od Jablotronu neni nic spatnyho, funguje i s el. okny a zrcatky alarm se napojuje na kabelaz mezi zamek a dverni jednotku mas stejnou generaci komfortu jako kamaradovo auto? pri odemikani klicem (podrzeni pri odemikani) se obe auta chovaji stejne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel79 Vloženo 25. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2011 (editace) Tomu manuálu se mi nechce věřit. Ve dveřích jsou tzv. decentrální jednotky, které s centrální jednotkou komfortního ovládání komunikují po datové sběrnici. Teda jak to čtu dále, tak asi když má Oktávka jen centrál, tak to asi platit bude, ale s komfortkou a se vším kolem toho (el. okna, zrcátka) to tak nepůjde. Ale v pátých dveřích ty dráty od mikrospínačů vyvedené jsou. Ovládá je váčka spřažená se zámkem (klíčem). Tam, si myslím, že to je zapojené dobře. Nevidím důvod, proč by to tudy nemělo jít. Simuluje to přesně to, co se dělá když se odemyká/zamyká "kufrem". Pokud to funguje kamarádovi, tak proč né tobě. 1. Máte oba stejnou výbavu (el. okna, el. zrcátka)? 2. Můžeš celé auto odemknout/zamknout klíčem v kufru? 3. Když ho takhle odemkneš/zamkneš (kufrem), nechová se to stejně jako při odemykání CL-305? (okénka okamžitě sjedou dolů,ale při zamčení to trva opět cca 1 minutu než vyjedou nahoru) Zkus nám na tyto otázky odpovědět ať se můžem odpichnout dál. 1.stejnou výbatu máme až na ...já 4x el. okna,kámoš 2x 2.zamknout/odemknou kufrem nejde ani jedno auto na navodu od Jablotronu neni nic spatnyho, funguje i s el. okny a zrcatky alarm se napojuje na kabelaz mezi zamek a dverni jednotku mas stejnou generaci komfortu jako kamaradovo auto? pri odemikani klicem (podrzeni pri odemikani) se obe auta chovaji stejne? stejnou výbavu nemáme -já 4x el okna,on 2x,já zas nemám vyhřívany zrcátka-jeho má obě jsou dovoz z D Editováno: 25. leden 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrouda Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 (editace) Netušíte někdo jak nastavit na takovéhle dálce: http://forum.skodaho...__fromsearch__1 http://www.jablotron.cz/upload/download/mge51003.pdf funkci odemykání jedním tlačítkem (např. A) a zamykání druhým (např. ? Protože takhle se to chovalo původně, pak se to zbláznilo když jsem dostal auto zpátky ze servisu, asi po odpojení baterky... Reagovalo pouze na jedno tlačítko (A) - odemykání i zamykání, navíc po odemčení se stáhly přední okna (jenom přední jsou v elektrice). Po přenastavení už se chová skoro stejně jako předtím (okna po odemčení nesjedou, při zamykání pokud zůstala otevřená se zavřou), ale zamyká se a uzamyká pouze tím jedním tlačítkem... http://www.jablotron...CZ_MHK51006.pdf Editováno: 4. Prosinec 2011, autor: Hrouda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okta279 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 zdravím máme stejný problém, mám octavku r.v.99 TDI 66kw s dodělávanám dálkovým ovládáním centrálu. Minulý rok touhle dobou jsem koupil dálkové ovládání, namontoval a vše chodilo dobře až do ted, včera jsem odpojil baterku a když jsem jí znovu připojil tak při odemknutí auta všechy čtyří okna sjedou dolu a při zamknutí zase sami vyjedou. Podařilo se ti to nějak vyřešit? Děkuju za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.