zabiak Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Dotaz lidi. Jakou máte rozteč na O2 já myslel, že mají všechny škodovky 5x100 a o2 má prý 5x112? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Dotaz lidi. Jakou máte rozteč na O2 já myslel, že mají všechny škodovky 5x100 a o2 má prý 5x112? Tak jest A Superb taky 5x112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 to me utvrzuje v tom, ze na Superba jsou minimum 19ky, optimum 20ky.ale je to hezky na SuperB minimálně 24" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 to me utvrzuje v tom, ze na Superba jsou minimum 19ky, optimum 20ky.ale je to hezky na SuperB minimálně 24" Kdyby nekdo potreboval poorat zahradu, Aka vam ji poora, bude mit tu "spravnou" vybavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Kdyby nekdo potreboval poorat zahradu, Aka vam ji poora, bude mit tu "spravnou" vybavu tááák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 to me utvrzuje v tom, ze na Superba jsou minimum 19ky, optimum 20ky.ale je to hezky na SuperB minimálně 24" valim se smichy po zemi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Fakt to tomu Superbu sedí. Aký rozmer pneu tam teraz máš? Inak myslím, že Superbu pritvrdenie neuškodí, on ten podvozok Superba na mňa pôsobí tak trochu neisto (ale je komfortnejší). U OII je situácia s podvozkom trochu odlišná, navyše u RS je podvozok ešte tvrdší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Když sme u toho Superba, tak tyhle se mi hodně líběj a pěkně tam pasujou. A chci je:) 8x19 se dá zapsat do techničáku, takže volba je jasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Když sme u toho Superba, tak tyhle se mi hodně líběj a pěkně tam pasujou. A chci je:) 8x19 se dá zapsat do techničáku, takže volba je jasná I když zase dát 50K za kola i s pneu...no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 U OII je situácia s podvozkom trochu odlišná, navyše u RS je podvozok ešte tvrdší. taky jsem si myslel, buhvijak mi to sedi. az do vcerejska, kdy jsme jel za WRX STI. ten vymet jednu zatacku a ja vymet malem strouhu . a ten zvuk.... jinak tech 8x19 na superbecko je gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Fakt to tomu Superbu sedí. Aký rozmer pneu tam teraz máš?Inak myslím, že Superbu pritvrdenie neuškodí, on ten podvozok Superba na mňa pôsobí tak trochu neisto (ale je komfortnejší). U OII je situácia s podvozkom trochu odlišná, navyše u RS je podvozok ešte tvrdší. Mám tam teď origo gumy co se dávaj na RSo... Contíky SportContact 2 v rozměru 225/40 R18 Velká spokojenost... akorát při přejíždění příčnejch nerovností to dost odskočí... teda myslím zadek jinak mi přijde že to až zas tak nekomfortní není... Škoda, že už přichází zima a půjdou tam zpátky origo 16".... Jezdíte někdo zimu na velkejch (opravdu velkejch) kolech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Když sme u toho Superba, tak tyhle se mi hodně líběj a pěkně tam pasujou. A chci je:) 8x19 se dá zapsat do techničáku, takže volba je jasná NO s tím zapsáním...je to trochu tricky... zjišťoval sem si to kvůli těm svejm 18" a ofiko přes Škodu Mladá Boleslav to nepůjde... Na Superba se daj zapsat max 17" Jinak to musí na zkušebnu a to je vopruz a drahý... Máte někdo jinou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 (editace) 8 x 19 na Supa dopíšeš,Vasekk má pravdu,dokonce i pár koleček v rozměru 8,5 x 19". Škodu nemusíš vůbec oslovit.Jde to mimo ní a do žádné zkušebny není třeba. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6888 Editováno: 12. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabulito Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Jo jenže když máš škodovácký kola RS 18" tak máš peška... protože škodovka ti typovej list nepošle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Jo jenže když máš škodovácký kola RS 18" tak máš peška... protože škodovka ti typovej list nepošle.... Tak to máš pravdu,ale moje předchozí odpověď souvisela s těmi 19" kolečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Fakt to tomu Superbu sedí. Aký rozmer pneu tam teraz máš?Inak myslím, že Superbu pritvrdenie neuškodí, on ten podvozok Superba na mňa pôsobí tak trochu neisto (ale je komfortnejší). U OII je situácia s podvozkom trochu odlišná, navyše u RS je podvozok ešte tvrdší. Mám tam teď origo gumy co se dávaj na RSo... Contíky SportContact 2 v rozměru 225/40 R18 Velká spokojenost... akorát při přejíždění příčnejch nerovností to dost odskočí... teda myslím zadek jinak mi přijde že to až zas tak nekomfortní není... Škoda, že už přichází zima a půjdou tam zpátky origo 16".... Jezdíte někdo zimu na velkejch (opravdu velkejch) kolech? zajimavy, ja mam na RS kolech Dunlop SP Sport Maxx jinak tuhle zimu budu brazdit asi na 17kach co se tyce komfortu, ted jezdim s nahradnim vozem na 15kach a jako komfort je to skoro stejnej, jenom to houby sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Luke288 - no ja si zase prehané ilúzie o podvozku OII nerobím, lebo mám aj BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no tak BMW je trosku jina liga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 To je docela mazec, já přemejšlel, že vyměním 15 za 16, ale jak tak koukám jsem úplně mimo mísu... Nicméně rozhodnutí je jasné, 15 nechám na zimu a 16 půjdou na léto. Myslím že rozdíl v pořizovací ceně gumy a zlepším vlastností oproti větším kolům je neadekvátní. Navíc mě to platí firma, takže by asi pěkně šéf brblal, kdyby místo cca 2500-2800 měl platit za kolo 5000. Co se sezení týče, tak myslím, že stačí dát místo 205 225 a účel to splní taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 ale jo, na jezdeni staci i 185ky...ale kola delaj auto. nicmene v tvem pripade si myslim, ze mas i tak dost velkoryseho sefa, ze ti da moznost ty kola na v podstate jeho aute vymenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Dotaz na ty, co mají 17" 225/45. Dnes jsem koukl na zadní kola a všiml jsem si, že se mi sjíždí vnější strany víc než vnitřní. Mám 17" 225/45 a najeto něco přes 20 t. Koukněte někdo, jak se sjíždí vám. Popř. jestli někdo neví čím to je. A také je mám sjeté přibližně stejně jako přední. Podle toho jak jezdím, bych očekával, že přední ojedu mnohem dřív a zadní budou mít ojetý vnitřky. U předchozích aut to tak bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 mel jsem stejnej problem. rozhozena geometrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 No prozatím mám na jaro vyhlédnutý tyto:) jen v 18". S goodyear F1 nebo dunlop 9000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 A věděli ste, že ty 17" a 18" OII RS kola vyrábí BBS? Já ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 jo, to jsou hezky kola. a ze jezdim na BBS? nu, jedine dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.