Diamant Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Je to nepravdepodobné, že by RS disky vyrábalo BBS! Jedine, že by sa spoločnosť BBS premenovala na Suoftec Hungary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 ono je to celkem fuk, kvalitni jsou, rozhodne vic nez AEZ a jim podobni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Mám dojem, že máš pravdu. Zatiaľ vyzerajú byť celkom OK. Uvidíme, čo budem hovoriť po zime. Ale 15" disky Škoda Charme, ktoré som mal na Fabii boli tiež kvalitné. Tak predpokladám, že to bude rovnako aj u týchto RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 rika se, ze vsechny origo kola od vyrobce byvaj kvalitnejsi nez bezne alu kola(samozrejme, ze asi BBS, ruzne kovane apod na tom budou jeste lepe, ale mam zkusenosti s AEZ a ty jsou jako maslo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Tak BBS by se asi nepodepsalo pod tyhle levný kola, ale zřejmě to bude pod licencí BBS jako třeba kola značky ASA. Takže kvalita RS kol by měla být srovnatelná s BBS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 BTW...vy chcete jezdit na těch 18kách i v zimě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 ne, na zimu mam 17ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 No i tak to podle mě bde zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Ak bola otázka smerovaná aj na mňa, tak ja mám 17" na zimu aj na leto. A nevidím dôvod, prečo by to malo byť tak zaujímavé. Na čerstvom snehu to bude trošinku plávať a inak to bude sedieť výborne. Ale ja beztak nemám na výber, keďže výrobca mi dovoľuje použiť na elektrónoch minimálne rozmer 225/45 R17. Na plechoch môžem obuť 205/55 R16, ale plechové disky by značne degradovali vzhľad auta, a na 16" disky tuším ani nie sú originálne puklice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 No i tak to podle mě bde zajímavý proč? uzke zimni gumy jsou vyhodne tak akorat v hlubokem snehu, ktery je v zime na nasich silnicich tak 10%casu cele zimy a to si myslim, ze jeste prehanim, zbytek je prosolena břečka, sucho, obcas ujezdenej snih, v tehle situacich jsou širší lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Presne tak, plne s tebou súhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 No i tak to podle mě bde zajímavý proč? uzke zimni gumy jsou vyhodne tak akorat v hlubokem snehu, ktery je v zime na nasich silnicich tak 10%casu cele zimy a to si myslim, ze jeste prehanim, zbytek je prosolena břečka, sucho, obcas ujezdenej snih, v tehle situacich jsou širší lepší ono bude zalezet v ktere casti republiky. napr. u nas v jizerskych horach s breckou tak 10% zimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 samozrejme, pak jsou kriteria vyberu asi jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Samozrejme, na horách je situácia iná. Rovnako aj pre mestského človeka, ktorý má chatu niekde na svahu bude prvoradý záber na snehu a trochu hluku oželie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Existuju RS kola 16 palcove? Nechcem si davat 17-ky budu asi moc tvrde.A nejake pekne 16-ky by nevyzerali az tak zle, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 ty kola jsou pěkný právě proto, že jsou velký. Jako 16" se nedělají. Jinak jsem včera viděl pěkný kola v 16" a 17" za velice příjemný peníze (17" za 3 400,- Kč) italský zn. MOMO, v nový prodejně na Sokolovské ul. v Praze. Mají tam hlavně sportovní doplnky. Je to asi 100 m pod tou škodováckou prodejnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 peter934 - existujú aj 16" RS kolesá, ale bohužiaľ sú na Fabiu, takže na OII ich nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Neviete niekto kde na internete najdem katalog skoda elektronov, popripade kde su za najlepsie ceny? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopi...der=asc&start=0 Kouknete se sem docela dobre foto montaze ( nektere ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Chci dát na jaro 17" pegasy nebude to vypadat jako koza musím dát sport podvozek. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 mel sem taky pegasusy a jako koza to ani moc nevypadalo, ale uz chystam sportovni podvozek, protoze na 18kach uz je to takovy divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Mě furt vrtá hlavou ten sportovní podvozek - zřejmě jen tlumiče???? Info ze stránek Škodovky: Škoda Octavia - SportSportovní podvozek 2.0 FSI, 2.0 TDI - pro motorizace 2.0 FSI, 2.0 TDI - pouze pro verzi limuzína - sada obsahuje speciální sportovní tlumiče a pružiny - snižuje světlou výšku vozidla o 30 mm - zvyšuje přilnavost vozidla k vozovce - nedoporučuje se v kombinaci se sériovým sportovním podvozkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Chci dát na jaro 17" pegasy nebude to vypadat jako koza musím dát sport podvozek. Dík za info. jako koza by to možná vypadalo na 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Mě furt vrtá hlavou ten sportovní podvozek - zřejmě jen tlumiče????Info ze stránek Škodovky: Škoda Octavia - SportSportovní podvozek 2.0 FSI, 2.0 TDI - pro motorizace 2.0 FSI, 2.0 TDI - pouze pro verzi limuzína - sada obsahuje speciální sportovní tlumiče a pružiny - snižuje světlou výšku vozidla o 30 mm - zvyšuje přilnavost vozidla k vozovce - nedoporučuje se v kombinaci se sériovým sportovním podvozkem a co ti na tom vrta hlavou? na obrazku jsou prece i pruziny, nedovedu si predstavit, jak by se podvozek snizil jenom tlumicema o 30mm kdyz by pruziny zustaly seriovy. dneska jsem to objednal, zejtra by to melo prijit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Je fakt, že to je přímo od Škodovky, tak takové ty keci, jako nestandartní úprava - atd...jinak si nech pak udělat geometrii na laseru pro O2 se sportovním podvozkem...je trochu jiná než u normální O2. Přeju ti aby jsi byl spokojenej....snad budeš.....Jinak by mě zajímalo jak se to bude chovat, protože u toho mého přímo "sportovně sériového" je jinak naladěno i servo a brzdy jsou mnohem ostřejší.....součást Dynamic II paketu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.