Mr.Tom Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Ahoj, nevíte někdo, kde levně sehnat čidlo náklonu xenonů, které je na přední nápravě. Mám ho funkční jen je ulomený kloub umělé hmoty mezi tyčkou a snímačem. Ve Škodovce ho mají, ale dávat za něj 3500,- se mi vůbec nechce. Popřípadě, jestli je stejný se zadním snímačem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 http://www.skoda-autovrakoviste.cz/ zde jsem koupil komplet, s drzakem, celym tahylkem a kusem dratu za 500,- za kus (na predni i zadni napravu) bezproblemu funkcni, jednou uz mi bez reci vymenili vec se kterou jsem nebyl spokojeny, jinak kladne zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Ahoj, ulomilo se mi čidlo na zadní nápravě. Konkrétně praskla ta plastová páčka, které spojuje elektrickou krabičku a "železo", které je uchycené na nápravě. Má někdo z místních odborníků zkušenost se slepením toho plastu? - bude to držet? - jaké lepidlo použít? díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.