Igor Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Ja som bol tentoraz pre zmenu tretíkrát na Istrii, a bez tej známky si veru cestu neviem predstaviť. Keďže sa chystáme ešte raz tento rok, tak známka bude mať svoje uplatnenie. Je síce drahá, ale čo už - no treba uznať, že tie slovinské diaľnice sú super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Já to vzal přes Slovensko(300Sk známka) ,Madarsko nic a pak až v Chorvatsku asi celkem 250kun tam i zpět. V Pátek odpoledne,minimální provoz,cesta zpět v Sobotu taktéž. Rakousko a Slovinsko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Taky uvažuji, že letos pojedu přes Maďarsko. Slovenská měsíční je za 300,- . V Rakousku jsem musel kupovat dvě 10 denní.... No a na kilometry je to rozdíl tak asi 40km (sev. morava). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ještě jsem uvažoval jet přes Rakousko až do Itálie, přes Terst a pak tou jížní části Slovinska, ale tam jsem narazil na 15km úsek dálnice, takže jsem se rozhodl pro známku a jedu přes Maribor, Lublaň a dál na Koper. Odjíždím v sobotu brzy ráno kolem jedné nebo druhé 2.8. Jak se vrátím, napíšu jaká byla cesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Takže jsem zpět a cesta super. Rakousko, Slovinsko, Chorvatsko. Ta známka za tu cestu stojí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.