Přejít na obsah

levná servisní prohlídka

maniacm

Doporučené příspěvky

čus, tak řeším servisní prohlídku. chtěl bych se zeptat kde nejlevněji mi udělají prohlídku při 30tis km okres benešov nebo praha. máte zkušenosti?

jaký olej si můžu s sebou vzít jaký je předepsaný a uzají mi ho? a kolik se ho tam vejde?

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cus tak jsem psal do jednoho autorizovaného servisu kolik by stála servisní prohlídka kdybych si přinesl svůj olej po 30ti tis.km. odpesali mi že 872kč bez DPH jen za práci bez materiálu, kolik bych si ještě tak připlatil za materiál mimo olej, který si přinesu. co vše se ještě pak platí?

díky

Odkaz ke komentáři

Pokud Ti sdělili, že je to za práci - myslím že cena je ucházející (dobrá), jinak si prohlédni v ser.knížce co vše Ti budou dělat (filtry, výměna brzdovky atd.) a optej se jich na jejich ceny! Jinak dej vědět o který servis se jedná, můžeš i SZ. Měj se fajn :)

Odkaz ke komentáři

toto mi bylo napsáno...."V rámci servisní prohlídky 30.000km se postupuje dle protokolu, který kromě výměny oleje a olejového filtru má dalších 20 úkonů od kontroly podvozku, přes kontrolu brzd, výfukového systému apod. až po test diagnostických systémů. Celkový čas potřebný pro tuto servisní prohlídku je cca. 2 hodiny práce mechanika za což si účtujeme částku 872,- Kč (bez DPH). Není v této částce započten žádný materiál použitý k provedení této servisní prohlídky."

otázka je když budou chtít měnit brzdovku tak to v tom není.. nevím jak to s ní je.. snad jednou za dva roky a já pojedu a to auto bude straé rok a půl.. tak snad to dělat nebudou.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...