Přejít na obsah

Moje geometrie, co vy na to?

tomikabobika

Doporučené příspěvky

:smich: davam mu tak tyden max 2 tydny, leda ze by semu pokazil pocitac a nemohl sem psat...

Ale k tomu geometrie, je fakt ze na tech nasich silnicich to snad nema ani vyznam moc resit, bo najedes do par der a je to stejne rozhozene. Takze cas od casu udelat geosku idealne po vymene cepu atp. a pak jezdit jezdit doku to pojede.

Ono je zname za prave Fabia ma mekou predni napravu, takze by to clovek musel resit porad.

PetrK....: A co ten volat a rychlost pres 120km/h, je to lepsi nebo to dela porad ?

Leda ze by bylo spatne vyvazene nejake predni kolo, to dokaze pekne rozklepat volant

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tomu volantu .. :) ja mam asi i vyklepane kosti stabilizatoru a mozna jeho uchyceni tak to mozna dela i to ale jel jsem vcera 4x to zkouset .. zajimave je ze odpoledne me volant brnel od 120 az do 130ti ale uz je to lepsi nez to bylo a vecer to nerobilo :D Tak to neresim stejne ted nemam prachy na nove kosti a pozdeji je vymenim a bude to konecne vse dokud nenajdu neco jineho do ceho budu moct rypat :D

Uz se musim uklidnit a neresit hovadiny :) vydrzi mi to uvidite :smich:

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...