Mokros Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Chtěl bych se zeptat koupil jsme z 1.3MPi 50kW budíky s otáčkoměrem a mám Felicii 1.3i r.v 1995 s kukačkama půjde to vyměnit za otáčkoměr???Slyšel jsem že někdo přípravu má a někdo ne díky moc spěchá to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 z MPIčka do BMM to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 31. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2011 (editace) A jaká je rada? Editováno: 31. leden 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 sehnat si budík s otáčkoměrem z jednobodu (tuším GLX výbavy ho měly) ... já sice dle techničáku mám GLXi, ale mám tam taky kukačky ... ale bůhví zda už to někdo neměnil, bral jsem to z bazaru, takže o kilometrech si iluze nedělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 31. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2011 (editace) Aha tak to díky no ale prý se dá natáhnout kabel od cívky a údajně to půjde říkal mi to elektrikář na auta (dost dobrý) Editováno: 31. leden 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 no nejsem si jist, ale mám pocit že je tam rozdílnost v signálu odkud se bere, ale možná mě někdo (třeba Ekkar) opraví a dá zapravdu tvému autoelektrikáři že to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 U Favorita s karbcem se to dalo - natáhl se kabel od svorky č.15 (primární vinutí indukčky - spojené se "zapalovací krabičkou") pod palubovku a tam se jen přehodil rotometr za kukačky - napájení se na desce propojilo drátem a do konektoru se osadil jeden pin navíc. Ale už s příchodem "jednobodu" se to zkomplikovalo, protože signál pro otáčkoměr přichází z ŘJ motoru a ne z vn zapalovacího trafa - na něm by to nebylo ani odkud vyvést, všecko je zalité. Po přechodu u Feliny na vícebod a komplet elektronickou palubku (pozná se podle digitálních počítadel km) už je to celé "začipované" a tím pádem v řiti. Sežeň si otáčkoměr z jednobodové fildy, na šroťácích ty palubky jsou. Řídicí jednotka jednobodu ještě neposílala signál do palubky po CANu, signál pro otáčkoměr je tam přímo na jednom z pinů té mnohapólové zástrčky - najít by se to muselo podle schématu, který bohužel ani k Fáčku, ani k Feli jednobod nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 1. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 (editace) Moc díky ... Editováno: 1. Únor 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.