Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

můj problém spočívá v klepání motoru, když je řidčí olej. Byl sem ve dvou servisech a řekli mi, že hydrostavy to nejsou. Poradili mi ať koupim ztužovač do oleje a uvidim. Tak jsem to tam nalil a stále to dělá. Ale jakmile se zvýší tlak v motoru při přidání plynu, tak to přestane dělat. Fabie má najeto 123t km. Další problém je, že má spotřebu 10l/100km. A to mám před chladičem karton a motor se rychle ohřeje. Když tam karton nebyl, tak 14l/100 nebyl problém. A to jezdím s hodně lehkou nohou. Nemáte s tím někdo zkušenosti?? Jinak vzduchový filtr, svíčky, provozní náplně jsou nový. Olej taky a byl čistěnej motor proplachovací směsí. Už sem celkem bezradnej. Předem díky

Vypadá to na nejobvyklejší problém - vadné čidlo teploty chladicí kapaliny, ŘJ dostává chybnou informaci a blbne = vstřikuje nadměrnou dávku.

• 1 měsíc později...

Ja mam podobny problem ked je auto v klude tak nenormalne klepe ako disel ale ked dam plyn tak uz v pohode a tiez mam niaku taku istu spotrebu okolo 10l na 100km neviete cim to bude lebo uz vazne neviem co to moze bit za vada

Podobný problém mi dělalo mé předchozí auto Fiat Punto s obsahem 1,1ccm. Normální spotřeba u něj bývala 6l/100km, a z ničeho nic přesahovala spotřeba i 15l/100km. Bylo to dáno tím, že motor nejel na všechny válce a bylo to špatným tlakem v nějaké hadičce. V servisu hadičku vyměnili a spotřeba byla zase v pohodě. Nejspíš budeš mít obdobný problém.

Upraveno od zandom07

Podobný problém mi dělalo mé předchozí auto Fiat Punto s obsahem 1,1ccm. Normální spotřeba u něj bývala 6l/100km, a z ničeho nic přesahovala spotřeba i 15l/100km. ...

Tý woe - jednokubíkovej motůrek v Punťovi - v jakým měřítku to byl modýlek? A stavěls ho sám, nebo sis ho koupil jako stavebnici? lol lol lol

Zdá sa že by to mohol byť problém s olejovým čerpadlom, - pri voľnobehu alebo nízkych otáčkach je slabý tlak oleja a ventily sa ozývajú....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.