Marek Loki Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Zdravím všechny, můj problém spočívá v klepání motoru, když je řidčí olej. Byl sem ve dvou servisech a řekli mi, že hydrostavy to nejsou. Poradili mi ať koupim ztužovač do oleje a uvidim. Tak jsem to tam nalil a stále to dělá. Ale jakmile se zvýší tlak v motoru při přidání plynu, tak to přestane dělat. Fabie má najeto 123t km. Další problém je, že má spotřebu 10l/100km. A to mám před chladičem karton a motor se rychle ohřeje. Když tam karton nebyl, tak 14l/100 nebyl problém. A to jezdím s hodně lehkou nohou. Nemáte s tím někdo zkušenosti?? Jinak vzduchový filtr, svíčky, provozní náplně jsou nový. Olej taky a byl čistěnej motor proplachovací směsí. Už sem celkem bezradnej. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Vypadá to na nejobvyklejší problém - vadné čidlo teploty chladicí kapaliny, ŘJ dostává chybnou informaci a blbne = vstřikuje nadměrnou dávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto-60 Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Ja mam podobny problem ked je auto v klude tak nenormalne klepe ako disel ale ked dam plyn tak uz v pohode a tiez mam niaku taku istu spotrebu okolo 10l na 100km neviete cim to bude lebo uz vazne neviem co to moze bit za vada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zandom07 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) Podobný problém mi dělalo mé předchozí auto Fiat Punto s obsahem 1,1ccm. Normální spotřeba u něj bývala 6l/100km, a z ničeho nic přesahovala spotřeba i 15l/100km. Bylo to dáno tím, že motor nejel na všechny válce a bylo to špatným tlakem v nějaké hadičce. V servisu hadičku vyměnili a spotřeba byla zase v pohodě. Nejspíš budeš mít obdobný problém. Editováno: 22. Březen 2011, autor: zandom07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Podobný problém mi dělalo mé předchozí auto Fiat Punto s obsahem 1,1ccm. Normální spotřeba u něj bývala 6l/100km, a z ničeho nic přesahovala spotřeba i 15l/100km. ... Tý woe - jednokubíkovej motůrek v Punťovi - v jakým měřítku to byl modýlek? A stavěls ho sám, nebo sis ho koupil jako stavebnici? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orimbee Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Zdá sa že by to mohol byť problém s olejovým čerpadlom, - pri voľnobehu alebo nízkych otáčkach je slabý tlak oleja a ventily sa ozývajú.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.