Přejít na obsah

Klepání motoru a velká spotřeba

Marek Loki

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

můj problém spočívá v klepání motoru, když je řidčí olej. Byl sem ve dvou servisech a řekli mi, že hydrostavy to nejsou. Poradili mi ať koupim ztužovač do oleje a uvidim. Tak jsem to tam nalil a stále to dělá. Ale jakmile se zvýší tlak v motoru při přidání plynu, tak to přestane dělat. Fabie má najeto 123t km. Další problém je, že má spotřebu 10l/100km. A to mám před chladičem karton a motor se rychle ohřeje. Když tam karton nebyl, tak 14l/100 nebyl problém. A to jezdím s hodně lehkou nohou. Nemáte s tím někdo zkušenosti?? Jinak vzduchový filtr, svíčky, provozní náplně jsou nový. Olej taky a byl čistěnej motor proplachovací směsí. Už sem celkem bezradnej. Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Podobný problém mi dělalo mé předchozí auto Fiat Punto s obsahem 1,1ccm. Normální spotřeba u něj bývala 6l/100km, a z ničeho nic přesahovala spotřeba i 15l/100km. Bylo to dáno tím, že motor nejel na všechny válce a bylo to špatným tlakem v nějaké hadičce. V servisu hadičku vyměnili a spotřeba byla zase v pohodě. Nejspíš budeš mít obdobný problém.

Editováno: , autor: zandom07
Odkaz ke komentáři

Podobný problém mi dělalo mé předchozí auto Fiat Punto s obsahem 1,1ccm. Normální spotřeba u něj bývala 6l/100km, a z ničeho nic přesahovala spotřeba i 15l/100km. ...

Tý woe - jednokubíkovej motůrek v Punťovi - v jakým měřítku to byl modýlek? A stavěls ho sám, nebo sis ho koupil jako stavebnici? lol lol lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...