Přejít na obsah

Zadní náprava

macaapetr

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny majitele octávek1...

Mám problém se zadní nápravou.Vždy když jedu na nerovných silnicích plných děr apod.,odskakuje mi zadek auta do stran.

Myslel jsem,že jsou v háji tlumiče,tak jsem tlumiče vyměnil a odskakuje to pořád. Zjistil jsem i že zadní pneumatiky se mi sjíždějí

rychleji než přední...máte někdo s tímto problémem zkušenost????Díky za radu.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem podobný problém. Nakonec se musela měnit celá náprava. Nějak se ohnula či co. Uložení bylo ok, ale na kolech bylo vidět, že nejsou rovně. Zkontroluj si jestli jsou kola na obou stranách stejně daleko od blatníků. Já tam měl cca 2cm rozdíl. Bylo to vidět okem, ať neplatíš ze geometrii....

Odkaz ke komentáři

Musíš zajet na geometrii. A zkontroluj jestli to náhodou nejsou vymlácené silentbloky uložení nápravy. Pokud bys potřeboval leží mi celá bubnová náprava z O1 (já jsem měnil za kotoučovku)

v perfektním stavu. Má najeto cca 60 000. Dám za symbolicjkou cenu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...