Přejít na obsah

Skoda Yeti v Top Gearu, Nářez TEST

wejw

Doporučené příspěvky

btw. to tetování za jízdy, co bylo v Yetině a Range Roveru, bylo opravdu reálné. Viděl jsem jsem Behind the scenes od TopGearu, bohužel nemůžu najít video, ale byla tam rozhovor s tím tetovaným típkem a taky pohled na tu 2. kytičku z Range Roveru... Nevypadala moc hezky... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslite ze ten vrtulnik opravdu dosedl? Podle zvuku ze vypinal motor ano ale nechce se mi tomu moc verit .. vzdyt ta strecha ma vydrzet max 75 kg nebo 100 ne? Jak by to dokazali bez vyztuh v celem aute? A co plasty na podvozku pri teplote 900° .. koukal jsem na to ted s pritelkyni a je docela prekvapena :smich:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Test je to vybornej a pro Skodovku predevsim v UK hodne pozitivni, ale je potreba cist mezi radky...

Vrtulnik skutecne dosedl, ale uvedom si, ze se jedna o defacto staticky zatizeni. Kdyz mas na strese predepsanych 75kg, musi to prezit i narazovy test, tedy dynamicky namahani, kde se 75kg meni na mnohem vetsi zatizeni kontrukce a to v ruznych smerech.

Dale pak auto bylo prazdny, takze pri normovane uzitecne hmotnosti nejakych zhruba 550kg to neni pro podvozkove casti zadny zasadni problem.

A jak rikam, maximalni uzitecny zatizeni to auto musi prezit i pri nejake rychle jizde po nerovnostech nebo v terenu, tady to auto v podstate jelo par km/h a pomalu zastavilo.

Stejne tak deklarovanych 900°C bude nekde u stropu budovy, dole urcite ne. Neprezily by pneu, viditelne by to odnesl lak, plasty atd. V takove teplote by stacily vteriny...

Kadopadne je to skvela vizitka a reklama pro Skodovku a v MB muzou byt nadmiru spokojeni.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...