Fosgen Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Dneska při mytí auta jsem zjistil,že na celým autě je náletová rez.Zkoušel jsem to dát dolů,ale nějak to nejde.Nemá někdo radu jak to dát pryč bez poškození laku?Nějakou dostupnou cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Co je prosim naletova rez? Jsem vyucenej zamecnik ale nejak jsem o tom jeste neslysel .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 co mas na aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Tak to si asi ve škole zrovna chyběl .Náletová rez vzniká z polétavého železného prachu ze slevarny.Já mám za plotem MITTAL a taky tam dělám a jezdím tam autem.Spíš se mi zdá,že je to s posypu cest.Sypou to struskou a pak to lehké železo přilne k laku a pak to rezne a problém je na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 (editace) Aha diky no ale pochypuju ze by tim sypali cesty.. Vzdyt ty se sypou chemickym posypem a nebo drti kamenou ne? a ja ve skole moc nechybim takze jsme se to neucili Jo a mam taky problem s lakem ale s jeho odpadavanim kdyby mi nekdo poradil .. Odpadavani laku Editováno: 6. Únor 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Keby ste pouzili hladanie tak su tu uz TEMY. link: Na odstranenie sa pouziva specialna plastelina . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Když je velký mráz,nebo hygienické pásmo,tak se sype drtí a ta drť je struska,která vzniká při výrobě železa.Něco železa tam vždycky,ale zůstane.Některé větší kusy mám i ve vzorku gum.Ty lehčí se víří a pak sednou na auto a zažerou se do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Aha no super a ja auto celou zimu nemyl ale nevidam nastesti zadne takove tecky..jsem kousek od ostravy(frydek-mistek) tak snad se to tu nedostalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Keby ste pouzili hladanie tak su tu uz TEMY. link: Na odstranenie sa pouziva specialna plastelina . tak to jsem četl,ale nikdo tam nepíše jak to odstranit.Je tam akurát jak tomu zabránit nějakým voskem a pak lihem,když to tam je.Není tam jak to odstranit z laku,který není nějak speciálně voskovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Aha no super a ja auto celou zimu nemyl ale nevidam nastesti zadne takove tecky..jsem kousek od ostravy(frydek-mistek) tak snad se to tu nedostalo Tam budeš mít akurát možná piliny z Celulozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 (editace) LINK: http://lestenieaut.sk/pred.html ODSTRANUJE SA TO specialnou plastelinou. LINK: http://www.olejshop....ou-ac-sx203241/ Pozri si video JAK NA TO. VIDEO: Editováno: 6. Únor 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Díky.Podívám se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 6. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 To je myslím ono : http://www.svitime.eu/cs/shop/detail/253-cisteni/1224-sonax-xtreme-spray-clay-cistici-spray-s-modelinou/ za české koruny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.