Dubl Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Dnes návštěva servisu z důvodu reklamace předního a zadního znaku (prý klasický problém), ale hlavně z důvodu asi pěti puchýřků na pravých zadních dveřích. Ty puchýřky už tam mám cca 6 měsíců, jen jsem čekal, zda se neobjeví někde další. Neobjevili. Na konci prosince končí dvouletá záruka, proto jsem to začal řešit měsíc před koncem záruky. Nafotili to, pošlou to do ŠA a pak dají vědět co s tím, ale prý nejsem první a asi ani poslední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Ukaž fotky, ať vidíme kde hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Pokud bude zítra počasí, tak to nafotím. Ale mám dost špinavé auto (dneska celodenní výlet v lese, zítra a v pátek to samé), no, snad to bude vidět. Ale jsou to puchýřky co vypadají jako "cákance", ale barva není prasklá. Jsou různě na dveřích, více jich je těsně u té průhledné ochranné fólie (dokonce jeden je částečně pod ní). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 (editace) Tak jsem to nafotil. Auto je špinavé, tak jsem aspoň "exponovaná" místa otřel houbou. Klíč je tam z důvodu porovnání velikosti. Editováno: 1. Prosinec 2011, autor: Dubl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 ale copak je střecha exponované místo? chtěl bych vidět ten kamínek, co přiletěl na střechu takovým směrem a rychlostí, aby dokázal narušit "kvalitní" lak... a i kdyby, pořád je plech pozinkovaný, tak jak je možné že zrezl?? Vnější poškození. Škodovka se na to vymlouvá. Já mám na O2 orezlé zadní dveře. Ten samý případ a ta samá odpověď Š.A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Tohle v dnešní době, kdy jsou plechy pozinkované a laky na dost vysoké úrovni, opravdu nechápu... Myslel jsem, že kapitola rezavějících vozů už je uzavřena. Ale ne, Yeti nám rezaví jak stará škoda 1000MB! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Tak dneska telefon ze servisu, dveře se měnit nebudou. Jen se prý bude opravovat lak. Tak jsem zvědav. Auto dávám do servisu v pondělí 12.12. a má být hotové ve středu 14.12. A přitom udělají i servis po 30 000 km a dvou letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 (editace) Nazdar páni. Tak nie ste v tom sami. Ja mám podobné starosti ale so strechou viď foto. Nechápem ako 1,5 ročné auto môže takto hrdzavieť. Tiež som bol reklamovať...fotenie prebehlo a teraz čakám na premeranie hrúbky laku a bude sa to riešiť...bude sa lakovať kompletne celá strecha..pripadá mi to, že škodovka nabehla na systém zo 70-tych rokov keď sa plechy vyrábali z plechu na konzervy a bez pozinku... ... zdravim volam sa Martin, pouzil som tvoje foto na jednom fore v Spanielsku (http://clubskodayeti.foroactivo.com/ ja tu byvam a mam tiez Yetiho) , ak ti to vadi tak to stiahnem zatial diky Editováno: 7. Prosinec 2011, autor: floro0907 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Tak jsem to nafotil. Auto je špinavé, tak jsem aspoň "exponovaná" místa otřel houbou. Klíč je tam z důvodu porovnání velikosti. ... zdravim volam sa Martin, pouzil som tvoje foto na jednom fore v Spanielsku (http://clubskodayeti.foroactivo.com/ ja tu byvam a mam tiez Yetiho) , ak ti to vadi tak to stiahnem zatial diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Tak mě už se to týká taky - uvidíme co na to servis - pokud se k tomu nepostaví čelem, budu se snažit aby to byla moje poslední Škodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Přesně toto jsem měl já a v servisu žádný problém nebyl. Prý je o těchto problémech informovala ŠA na nějakém školení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 (editace) Chtěl bych se zeptat jak to servis ve tvém případě řešil? Nějaká lokální oprava nebo přelakování celých dveří . . . ? Editováno: 10. Květen 2012, autor: mylys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 (editace) Tak sem byl minulý týden v servisu a čekám na vyjádření ŠA . Poznatek: Moje první auto Š-120L se štětkolakem nevypadala po první zimě tak blbě jako yeti Editováno: 10. Květen 2012, autor: Eda z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Chtěl bych se zeptat jak to servis ve tvém případě řešil? Nějaká lokální oprava nebo přelakování celých dveří . . . ? Přelakování celých dveří + částěčné přelakování navazujících ploch (takové "zaprášení", aby nebyl tak poznat rozdíl). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Tak reklamace uznána auto v servisu, tak uvidíme jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yeti321 Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ja uz mam take pupence po priestriekani preco si skodovka neprizna chybu po kazdej zime vylezu von,aj na mna isli s tym ze od kamienkov ale na laku zvonku nenasli ziadne poskodenie naduvalo sa to z vnutra a este nieco som si vsimol ako keby bol ten lak makky je velmi nachylny na rozne suchnutia este aj ometanie snehu po zime na nom zanechalo stopy to felda pred tym bol poklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 (editace) Auto už mám doma, přestříkané komplet všechny dveře, ale prý tomu není konec. Přijímací technik mi řekl, že MB o problému ví (měkká barva) a řeší ho. Takže tato oprava není konečné řešení. Pak ještě dodal, že dělají servis pro policii a měl bych vidět jejich yetiska! Budou jich hafo stříkat . Editováno: 3. Červen 2012, autor: Eda z kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Já mám od servisu přislíbeno také přestříkání všech 4 dveří. Ví o tomto problému někdo něco víc? Ideálně někdo z "insiderů" . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banicek Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 (editace) Zdravím všechny majitele auta roku 2010. Dnes jsem při mytí svého autíčka objevil něco, co mi vzalo všechny iluze o kvalitě tohoto vozu. Po výměně zadního znaku (přední výměna teprve čeká), se na předních pravých dveřích objevilo něco, co jsem naposledy viděl na Škodě 120. Přikládám foto. Za 485 000 kč opravdu super kup. Mám toto auto roku 2010 2 roky a 2 měsíce. Naštěstí mám prodlouženou záruku na 4 roky. Doufám, že budu úspěšný při reklamaci.Všem ostatním přeji šťastnější ruku při výběru nového vozu. Banicek Editováno: 9. Září 2012, autor: banicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Vítej v klubu, platí na to 3 letá záruka na lak. Navíc si myslím, že Škoda o tom problému ví, protože to opravují celkem bez keců mi přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Opravují to opravdu bez problémů a prý to není koroze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banicek Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Tak to by mě opravdu zajímalo co to je, když to není koroze. Snad jsou to plané neštovice. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale to je opravdu hnus, když auto začne po 2. letech rezivět. No příští vůz už Škoda určitě nebude. Bilance 2* olezlý znak, motor 1,4 TSI po nastartování hlučný jak v Zetoru a jako bonus rezavění dveří. Jo,co bych vlastně za 500 000 kč chtěl? Banicek. Editováno: 10. Září 2012, autor: banicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banicek Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Zítra jedu reklamovat, tak poté sdělím, jak jsem dopadl. Editováno: 10. Září 2012, autor: banicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 banicek: Chápu Tvé rozladění, ale víš jak- o 1,4 TSI je toho zde napsáno moře. U dveří jsi měl prostě smůlu. Stává se to. Dej echo jak jsi dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banicek Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 (editace) Takže podle sdělení servisu se nejedná o korozi, ale o vadu laku. Prozatím jsem s nimi měl jen dobré zkušenosti, takže jim věřím.Nabídli mi přestříkání dveří a nebo to nechat jak to je. Je to to 1mmx4mm tak nevím, jestli to nechat tak, a nebo to přestříkat. Yetík mi dělá jen a jen radost Banicek Editováno: 11. Září 2012, autor: banicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.