Petrkiller Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Ahoj mam takovy problem. Dnes z niceho nic mi nejde otevrit kufr .. vypinac cvaka ale neotevre se Muzu auto zamykat odemykat a porad je to stejny. Nevite co stim? Pojistku jsem zkoumal a je vpohode central taky funguje ale kufr je porad zavreny. Dekuju za vsechny rady:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterburg Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Ahoj ak mas VAG tak o skus otvorit cez akcne cleny,ak pojde tak moze byt problem v riadiacej jednotke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 7. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 A nemuze to byt jen vypinac nebo treba ten zamek? A kdyz to napichnou na VAG zjisti i treba chybu u posilovace kdyby nahodou sel slabsi?-reim to ted v jinem tematu tak me to zajima .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Tak je to vypinac kufru..muze mi nekdo rict kolik asi stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa.sen Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Ahoj. Po odemčení centrálem skus otevřít dveře spolujezdce nebo zadní dveře a potom kufr. Mám stejný problém a řeším to takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 No ono to zaclo uz pak trochu fungovat ale nechla jsem to pro jistotu vymenit 1000 korun to stalo .. prijatelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.