Publikováno Únor 9, 201114 r Ahoj všichni, koupil jsem octavku a v techničáku bylo napsaný zě je bez ABS je to u octavky možný? vubec mě nenapadlo tohle kontrolovat. je to model Octavia I 1.9 tdi CLX 2001. předem díky za všechny vzkazy Thead
Únor 9, 201114 r No pokud je to v technickém průkaze napsáno, že je bez ABS tak to auto ABS nemá. Si to někde vyzkoušej rozjeď se na 40 km/h a na písku dupni na brzdu. Pokud ti pedál nakope do nohy tak tam ABS je. lol lol lol
Únor 9, 201114 r Autor To mě napadlo taky, ze to takhle vyzkoušim. Ale nenapadlo mě, ze vůbec octavia bez ABS existuje Upraveno Únor 10, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Únor 9, 201114 r Jo hold základ je základ. Třeba človíček, který kupoval Oktu tak upřednostnil něco jiného před ABS v rámci šetřivého balíčku.
Únor 9, 201114 r Vybava CLX neexistuje. Octavie 1 sa robili aj s ABS aj bez ABS. Otvor prednu kapotu a pozri sa na pravy nosnik ci tam mas cerpadlo ABS .
Únor 10, 201114 r Anebo datový štítek v kufru vedle rezervy nebo v servisce a budeš vědět víc, než jestli (ne)má ABS. http://igorweb.org/equidec/Default.aspx
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.