Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

A to máme věštit z koule?

Tys to auto ještě neviděl? Ty jsi v něm ještě neseděl? My už tím tuplem ne.

Zkusím se zeptat taky já:

"Nevíš, má moje auto kontrolku prasklých vláken žárovek?"

Jestli má/nemá kontrolku nezapnutých pásů poznáš tak, že při zapnutí zapalování 6x pípne pípák a rozsvítí se červená kontrolka znázorňující zapnutý pás.

Ano, může být vadný spínač, přerušený drát, apod, což může simulovat zapnutý pás, pak to sice nepípá, ale kontrolka na chvíli svítí vždy.

A signalizaci rozsvícených světel? Nech rozsvícená světla, vypni zapalování a otevři řidičové dveře.

V přístrojovce se rozsvítí kontrolka dveří a začne "řvát" pípák, že jsou rozsvícené světla.

Jestli se tak neděje, tj, ani nesvítí ta kontrolka v přístrojovce (ale při otevření kterýchkoliv jiných se rozsvítí), tak s největší pravděpodobnosti je v háji mikrospínač v zámku. Co s tím je tady po fóru rozepsáno až dost.

Jinak kontrolu rozsvícených světel měl už Favorit, takže Tvoje Oktávka, ať už jakékoliv výbavy, to bude mít na 1000% taky.

Editováno: , autor: Wojnar
Vloženo (editace)

já jen doplním jednu věc. Pán jak se zdá, se ve svém autě vůbec nevyzná, nebo jej chce teprve kupovat. Nelíbí se mi arogance, která plyne z tvýho příspěvku Wojnare- přesněji na začátku příspěvku.

Za takové chování ti udělím příště varování - pokud ti dělá problém napsat cokoliv bez arogance a urážek, raději nepiš. Pevně věřím, že se tu najdou další, kteří chtějí v takové banální věci na oplátku také pomoci.

Edit: jinak vše, co tu bylo napsáno Wojnarem je pravda, mělo by ti to stačit. Pokud nebudeš Laďo něčemu rozumět, klidne napiš další dotaz.

Editováno: , autor: brc.majkl
Vloženo

Nechci se zastávat wojnara, ale on je to fakt trošku hloupý dotaz... Za prvé jsou to banální věci, které bych před koupí auta zřejmě vůbec neřešil a za druhé pokud už auto má, není nic jednoduššího, než si funkci či funčnost vyzkoušet.

Takže si myslím, že sarkasmus je v tomto případě na místě a nehleděl bych na něj jako na něco urážlivého. Důležité je, že i přes jednoduchost dotazu na něj wojnar profesionálně odpověděl.

Ovšem jsem úplně OT, takže mlčím a šoupu nohama. :o)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...