Přejít na obsah

Signalizace

ladabrno

Doporučené příspěvky

A to máme věštit z koule?

Tys to auto ještě neviděl? Ty jsi v něm ještě neseděl? My už tím tuplem ne.

Zkusím se zeptat taky já:

"Nevíš, má moje auto kontrolku prasklých vláken žárovek?"

Jestli má/nemá kontrolku nezapnutých pásů poznáš tak, že při zapnutí zapalování 6x pípne pípák a rozsvítí se červená kontrolka znázorňující zapnutý pás.

Ano, může být vadný spínač, přerušený drát, apod, což může simulovat zapnutý pás, pak to sice nepípá, ale kontrolka na chvíli svítí vždy.

A signalizaci rozsvícených světel? Nech rozsvícená světla, vypni zapalování a otevři řidičové dveře.

V přístrojovce se rozsvítí kontrolka dveří a začne "řvát" pípák, že jsou rozsvícené světla.

Jestli se tak neděje, tj, ani nesvítí ta kontrolka v přístrojovce (ale při otevření kterýchkoliv jiných se rozsvítí), tak s největší pravděpodobnosti je v háji mikrospínač v zámku. Co s tím je tady po fóru rozepsáno až dost.

Jinak kontrolu rozsvícených světel měl už Favorit, takže Tvoje Oktávka, ať už jakékoliv výbavy, to bude mít na 1000% taky.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jen doplním jednu věc. Pán jak se zdá, se ve svém autě vůbec nevyzná, nebo jej chce teprve kupovat. Nelíbí se mi arogance, která plyne z tvýho příspěvku Wojnare- přesněji na začátku příspěvku.

Za takové chování ti udělím příště varování - pokud ti dělá problém napsat cokoliv bez arogance a urážek, raději nepiš. Pevně věřím, že se tu najdou další, kteří chtějí v takové banální věci na oplátku také pomoci.

Edit: jinak vše, co tu bylo napsáno Wojnarem je pravda, mělo by ti to stačit. Pokud nebudeš Laďo něčemu rozumět, klidne napiš další dotaz.

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři

Nechci se zastávat wojnara, ale on je to fakt trošku hloupý dotaz... Za prvé jsou to banální věci, které bych před koupí auta zřejmě vůbec neřešil a za druhé pokud už auto má, není nic jednoduššího, než si funkci či funčnost vyzkoušet.

Takže si myslím, že sarkasmus je v tomto případě na místě a nehleděl bych na něj jako na něco urážlivého. Důležité je, že i přes jednoduchost dotazu na něj wojnar profesionálně odpověděl.

Ovšem jsem úplně OT, takže mlčím a šoupu nohama. :o)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...