JakubSkopal Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Čau potřebuju pomoct, měnil jsem ložisko předního levého náboje při tym jsem si očistil snímač ABS a teď mám problem při brždění v malé rychlosti 20km/h začne levy kolo fungovat ABS, nesetkal jsem někdo s tímto problémem? kontrolka ABS nesvítí. déky mockrát Jakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palči SK Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Ahoj riesil som podobny problem tento tyzden v servise , bud budes mat zlu vzdialenost medzi ABS cidlom a snimacim kruzkom alebo spinavy snimac ale ked si ho cistil tak tuto moznost mozes vylucit. Uz som sa stretol aj s moznostou ze je zle nalisovany naboj do loziska respekt neni dolisovany az na doraz a tym sa ti zmeni vzdialenost od ABS cidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 11. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 aha tak to díky mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.