MaxIW Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Zdravim, pánové, do hlavy jsem si vzal takovej telecí nápad, předělat interiér mojí O II m.r. 12/2004 na FL interier... Jmenovitě budíky s MaxiDotem za FL budíky s MD, MF volant za FL MF volant, Nexus za Columbus, Climatronic za FL Climatronic... To je asi všechno, co mě v tuhle chvíli z těch problematickejch věcí napadá. No, dotaz je jednoduchej, co vše je k tomu potřeba změnit, jestli to vůbec jde udělat tak, aby to vše fungovalo (pochopil jsem dobře, že tam budou asi problémy s imobilizérem) a další věc je CENA případně i s odhadovanou dobou práce profesionála... Předem dík za odpověďi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 No dá se to ale u maxidotu je to pouze bez imobilizéru musel bys to řešit nějakým alarmem kterej má v sobě imo.a pak je občas problém s climatronikem záleží jakou máš motorizaci(může se stát že ti nepůjde spustit klimakompresor) a hlavně je potřeba vyměnit sací šachtu aby fungovala klapka čerstvýho vduchu a vnitřní recirkulace ty tam máš se dvěma motorky a každej obsluhuje jednu klapku a to co tam musíš dát je jednomotorková která hýbe dvěma klapkama najednou.Tak že celá palubka dolu.Pak je tam spousta změn v zapojení u každýho něco. A hlavně bude to pěknej balík peněz.Pokud to budeš řešit postupně dá se to ale najednou bude pořádnej záhul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxIW Vloženo 13. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 No dá se to ale u maxidotu je to pouze bez imobilizéru musel bys to řešit nějakým alarmem kterej má v sobě imo.a pak je občas problém s climatronikem záleží jakou máš motorizaci(může se stát že ti nepůjde spustit klimakompresor) a hlavně je potřeba vyměnit sací šachtu aby fungovala klapka čerstvýho vduchu a vnitřní recirkulace ty tam máš se dvěma motorky a každej obsluhuje jednu klapku a to co tam musíš dát je jednomotorková která hýbe dvěma klapkama najednou.Tak že celá palubka dolu.Pak je tam spousta změn v zapojení u každýho něco. A hlavně bude to pěknej balík peněz.Pokud to budeš řešit postupně dá se to ale najednou bude pořádnej záhul. Moc dík za odpověď, sice jsi mě moc nepotěšil, protože jsem si myslel spíš že bych to sfouknul "jednim vrzem", ale tak uvidíme, překážky jsou od toho, aby se překonávaly... Stejně je to spíš hudba vzdálenější budoucnosti, chci si předem zjistit, co to bude obnášet, protože přece jen nemůžu auto odstavit na tak dlouho, tak to chci mít všechno předem promyšlený a připravený... Jinak k motorizaci, jedná se od 1,9 TDI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 volant + podvolantová jednotka a columbus je otázka hodiny + výměna gateway a potom RJ parkováků aby ukazovalo na navi 2 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.