Publikováno Červen 23, 200619 r Fábijáci řeší jak to hoblovat ve Fábii a my máme přece jenom větší a prostornější auto, takže toho zvládneme více, tak se pochlubte jak a, kde se to dá ztropit. Napište vaše skušenosti. Každé auto se tak musí pokřtít a Octavie zvlášť )))
Červen 23, 200619 r No bud na předním spolujezdcově, když ho posuneš hodně dozadu a maximálně sklopíš, vzadu to taky není špatný, každopádně máme nízký stropy. Nejlepší je prostě kapota
Červen 23, 200619 r ..od toho je nejlepší COMBI.... tule jsme řešili na tématu RS octa proč sedan a ne Combi, tak tady máte od důvod více proč Combi...
Červen 23, 200619 r Posunout predni trosku dopredu a vzadu v pohode, a nekdy i bez posunutejch, kdyz na to prijde
Červen 23, 200619 r Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal...
Červen 23, 200619 r Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal... Hehehe, ty woe Ja tam mam chlupy od psa a tekutiny radsi poslu dovnitr
Červen 23, 200619 r Autor No bud na předním spolujezdcově, když ho posuneš hodně dozadu a maximálně sklopíš, vzadu to taky není špatný, každopádně máme nízký stropy. Nejlepší je prostě kapota To jsem zatim zkoušel jen to spolujeckyně sedadlo a dobrý a to měřím okolo 195. Kapota to se musí zkusit, ale aby jsme nepromáčkli haubnu
Červen 23, 200619 r No my na zadních sedadel a úplně v pohodě jen přední sedačky trochu dopředu a je tam v sadu dost místa,ale mít kombika tak to by byla asi luxusní ložnice .Kapotu jsme taky zkoušely a taky super.
Červen 23, 200619 r Kapotu jsme taky zkoušely a taky super. vy jste lesby???? Jinak vyzkoušeno. Když to šlo ve 105, 120, Formanovi, Astře Caravan, Renaultu Trafic(vepředu, vzadu byl náklad), tak proč ne v Octě?
Červen 23, 200619 r Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal... Hehehe, ty woe Ja tam mam chlupy od psa a tekutiny radsi poslu dovnitr Hm a to myslíš, že jí to tam zůstane navždy?! No nevim no...
Červen 23, 200619 r Tak to je jedna z věcí co jsem se zařekl že už nikdy!!! Na mě je tam malo místa! je teda pravda že když se posunou přední sedačky a skopí opěradla tak to celkem jde.... To kámoš ten to má lepší! Jede MB 560 SEL vzadu el. posuvná lavice místa jak na letišti!!! Jo a černá kůže=snadná údržba! Jen mu ji teď jedna odřela opaskem
Červen 23, 200619 r Ja na svem miste, ona na svem miste a staci jen sklopit loketku a vysosnout stangli... K cemu se drit a mackat?
Červen 23, 200619 r Tak v kombíku není absolutn žádný problém týkající se místa.....a když se sklopí sedačky, tak to je jako v ložnici....
Červen 23, 200619 r Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal... Hehehe, ty woe Ja tam mam chlupy od psa a tekutiny radsi poslu dovnitr Hm a to myslíš, že jí to tam zůstane navždy?! No nevim no... Co sem tak zazil, tak nezustane Ale to uz je to pod kontrolou, coz pred tim precejen min
Červen 24, 200619 r A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku? Bohuzel A jako ze se postesti a obcas svezu fakt luxusni kousky :-)
Červen 24, 200619 r A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku? Jo, jednou jo, svezl jsem pěknou micku a tak jí říkám, jestli by si něco nedala, třeba zmrzku a ona na to, že by si dala raděj chlapa...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.