zabiak Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Fábijáci řeší jak to hoblovat ve Fábii a my máme přece jenom větší a prostornější auto, takže toho zvládneme více, tak se pochlubte jak a, kde se to dá ztropit. Napište vaše skušenosti. Každé auto se tak musí pokřtít a Octavie zvlášť ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak tohle mi do auta nesmí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 No bud na předním spolujezdcově, když ho posuneš hodně dozadu a maximálně sklopíš, vzadu to taky není špatný, každopádně máme nízký stropy. Nejlepší je prostě kapota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 ..od toho je nejlepší COMBI.... tule jsme řešili na tématu RS octa proč sedan a ne Combi, tak tady máte od důvod více proč Combi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 No jo, ale v kurfu mám stejně repro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Posunout predni trosku dopredu a vzadu v pohode, a nekdy i bez posunutejch, kdyz na to prijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 na zadnich s predni sedackou posunutou nadoraz dopredu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal... Hehehe, ty woe Ja tam mam chlupy od psa a tekutiny radsi poslu dovnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 No bud na předním spolujezdcově, když ho posuneš hodně dozadu a maximálně sklopíš, vzadu to taky není špatný, každopádně máme nízký stropy. Nejlepší je prostě kapota To jsem zatim zkoušel jen to spolujeckyně sedadlo a dobrý a to měřím okolo 195. Kapota to se musí zkusit, ale aby jsme nepromáčkli haubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 No my na zadních sedadel a úplně v pohodě jen přední sedačky trochu dopředu a je tam v sadu dost místa,ale mít kombika tak to by byla asi luxusní ložnice .Kapotu jsme taky zkoušely a taky super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Kapotu jsme taky zkoušely a taky super. vy jste lesby???? Jinak vyzkoušeno. Když to šlo ve 105, 120, Formanovi, Astře Caravan, Renaultu Trafic(vepředu, vzadu byl náklad), tak proč ne v Octě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal... Hehehe, ty woe Ja tam mam chlupy od psa a tekutiny radsi poslu dovnitr Hm a to myslíš, že jí to tam zůstane navždy?! No nevim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak to je jedna z věcí co jsem se zařekl že už nikdy!!! Na mě je tam malo místa! je teda pravda že když se posunou přední sedačky a skopí opěradla tak to celkem jde.... To kámoš ten to má lepší! Jede MB 560 SEL vzadu el. posuvná lavice místa jak na letišti!!! Jo a černá kůže=snadná údržba! Jen mu ji teď jedna odřela opaskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ja na svem miste, ona na svem miste a staci jen sklopit loketku a vysosnout stangli... K cemu se drit a mackat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak v kombíku není absolutn žádný problém týkající se místa.....a když se sklopí sedačky, tak to je jako v ložnici.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha Protože luxovat chlupy a dostávat mr*ku z černých sedadel není nic moc. A k sexu na kapotě nemám, co bych dodal... Hehehe, ty woe Ja tam mam chlupy od psa a tekutiny radsi poslu dovnitr Hm a to myslíš, že jí to tam zůstane navždy?! No nevim no... Co sem tak zazil, tak nezustane Ale to uz je to pod kontrolou, coz pred tim precejen min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 2tomasB:Myslel jsem tim,že jsem to dělal s přítulkyní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku? Bohuzel A jako ze se postesti a obcas svezu fakt luxusni kousky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku? Jo, jednou jo, svezl jsem pěknou micku a tak jí říkám, jestli by si něco nedala, třeba zmrzku a ona na to, že by si dala raděj chlapa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 A ted tu o Karkulce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 stoparky ani stopare ze zasady neberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku? a stopare? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.