Milan12 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Kdo se bavil o pritelkyni???? Já jsem své drahé polovičce věrnya nehodlám na tom nic měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 tak se to povedlo.... a ani jsem se nehnul ze své sedačky, jen jsem ji posunul úplně dozadu - slečna nasedla a hezky se opírala o palubku. Místa nic moc, ale výsledek super !! Příště jsme domluveni, že budeme vzadu a sedačku řidiče posuneme dopředu a sklopíme k volantu, abych až budu sedět, se mohla slečna zádami opřít o sedačku řidiče..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Tak takhle se to asi dělá v octavii http://www.amateri.cz/g292648-Sex-v-aute/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Moooc hezky obrázky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Tak přiznej te se kdo z fora to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asta Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Vo Formane je zhruba tolko miesta ako v octe http://img530.imageshack.us/img530/3730/41449882dx4.png Editováno: 6. Říjen 2008, autor: asta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Auto pokřtěné nemám a a si ani mít nebudu. Přítelkyně pro autosex není. A po pravdě i já si dovedu představit pohodlnější místa. tak tento názor som zdieľal až kým som nepokrstil octu. v pohode na prednej sedačke a to mám 115kg lol . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matiinecek Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 Můj cumarád Lojzík z Nových Bránic takhle klátil Boženku v OctáVii cumbi RS!!! a byly z toho dvojčátka👉👌🌊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.