Publikováno Únor 14, 201114 r Ahoj, jak můžu ozkoušet nebo případně opravit nefunkční výhřev sedáku? Opěradlo funguje. Dá se to nějak zjistit bez rozebrání, např. pomocí Vagu?
Únor 14, 201114 r Pokud jsi na sedadlo někdo kleknul tak bude vyhřívací dečka na výměnu.Nebo stačí mokrý tepování a je po výhřevu.Vagem to nezjistíš.
Únor 14, 201114 r Autor Myslel jsem, jestli se to dá změřit třeba poklesem napětí nebo tak. Rozdělávat se mi sedačku moc nechce:( Jinak co se na té dečce může pokazit? Vůbec nikdy jsem to neměl v ruce. Jinak na sedáku je jakoby vidět taková dvoukoruna pod potahem. Určo to tam nemá co dělat:( Upraveno Únor 14, 201114 r od Losky83
Únor 14, 201114 r Koukni dolů pod sedák. Měly by tam být konektory. Zjisti, který je pro sedák, no a pak už stačí jakákoliv zkoušečka obvodů.
Únor 14, 201114 r Autor Není možný, že třeba nějaká pojistka rupla? Ještě jsem na to popravdě nekoukal, auto mám asi týden, jen tohle jsem si minulý týden všiml. Předtím jsem seděl u spolujezdce a tam to topilo krásně. Stejně už se otepluje, ale radši mám, když mi to hřeje zadek, ty záda moc člověk v bundě neocenní
Únor 14, 201114 r Myslím, že na výhřev bude jen jedna pojistka. No a když ti hřeje opěrák... Takže jedině rozpojený kabel, nebo vadná vyhřívací dečka. Buď rád, že je to na sedáku, ten se rozdělává líp než opěradlo.
Únor 14, 201114 r Autor To si mě potěšil:))))))))))))))))))) Děsí mě jen to, že bych měl vyndávat sedačku ven:) Nikdy jsem to ani nedělal. No, až bude tak 15 nad nulou, tak se na to asi vrhnu. Doufám, že bude chyba třeba jen v rozpojení, moc se mi to kuchat celé nechce. Jinak, ty dečky jsou asi rozdílné, co? Já jen, že kdyby mi šla jen ta zádová, že bych ji dal pod zadek:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.