Přejít na obsah

Nefunkční výhřev sedáku

Losky83

Doporučené příspěvky

Myslel jsem, jestli se to dá změřit třeba poklesem napětí nebo tak. Rozdělávat se mi sedačku moc nechce:( Jinak co se na té dečce může pokazit? Vůbec nikdy jsem to neměl v ruce. Jinak na sedáku je jakoby vidět taková dvoukoruna pod potahem. Určo to tam nemá co dělat:(

Editováno: , autor: Losky83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není možný, že třeba nějaká pojistka rupla? Ještě jsem na to popravdě nekoukal, auto mám asi týden, jen tohle jsem si minulý týden všiml. Předtím jsem seděl u spolujezdce a tam to topilo krásně. Stejně už se otepluje, ale radši mám, když mi to hřeje zadek, ty záda moc člověk v bundě neocenní:)

Odkaz ke komentáři

To si mě potěšil:))))))))))))))))))) Děsí mě jen to, že bych měl vyndávat sedačku ven:) Nikdy jsem to ani nedělal. No, až bude tak 15 nad nulou, tak se na to asi vrhnu. Doufám, že bude chyba třeba jen v rozpojení, moc se mi to kuchat celé nechce. Jinak, ty dečky jsou asi rozdílné, co? Já jen, že kdyby mi šla jen ta zádová, že bych ji dal pod zadek:)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...