Losky83 Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Ahoj, jak můžu ozkoušet nebo případně opravit nefunkční výhřev sedáku? Opěradlo funguje. Dá se to nějak zjistit bez rozebrání, např. pomocí Vagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Pokud jsi na sedadlo někdo kleknul tak bude vyhřívací dečka na výměnu.Nebo stačí mokrý tepování a je po výhřevu.Vagem to nezjistíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 (editace) Myslel jsem, jestli se to dá změřit třeba poklesem napětí nebo tak. Rozdělávat se mi sedačku moc nechce:( Jinak co se na té dečce může pokazit? Vůbec nikdy jsem to neměl v ruce. Jinak na sedáku je jakoby vidět taková dvoukoruna pod potahem. Určo to tam nemá co dělat:( Editováno: 14. Únor 2011, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Koukni dolů pod sedák. Měly by tam být konektory. Zjisti, který je pro sedák, no a pak už stačí jakákoliv zkoušečka obvodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Není možný, že třeba nějaká pojistka rupla? Ještě jsem na to popravdě nekoukal, auto mám asi týden, jen tohle jsem si minulý týden všiml. Předtím jsem seděl u spolujezdce a tam to topilo krásně. Stejně už se otepluje, ale radši mám, když mi to hřeje zadek, ty záda moc člověk v bundě neocenní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Myslím, že na výhřev bude jen jedna pojistka. No a když ti hřeje opěrák... Takže jedině rozpojený kabel, nebo vadná vyhřívací dečka. Buď rád, že je to na sedáku, ten se rozdělává líp než opěradlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 To si mě potěšil:))))))))))))))))))) Děsí mě jen to, že bych měl vyndávat sedačku ven:) Nikdy jsem to ani nedělal. No, až bude tak 15 nad nulou, tak se na to asi vrhnu. Doufám, že bude chyba třeba jen v rozpojení, moc se mi to kuchat celé nechce. Jinak, ty dečky jsou asi rozdílné, co? Já jen, že kdyby mi šla jen ta zádová, že bych ji dal pod zadek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.