Velbloud666 Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 (editace) Pánové, naskytla se mně celkem výhodná koupě... Su ochotnej dát tak 10 tisíc za kola... Koukal sem samozřejmě po jetejch i s pneu, ale teď se mně naskytla možnost koupit nový kola RSW RACING 331 gray za 5 tisíc... Když sem koukal po netu, tak sem je našel v rozmezí 1800 - 2600 Kč... A tak se ptám - není ta cena podezřelá? Kola téhle značky moc neznám, tak nevím, jaká to je kvalita... Chtěl bych na to obout 195/50 R15, jenže s těma kolama vážně nemám zkušenosti... Vypadají moc hezky, ale nerozpadnou se mně po první jízdě? Editováno: 14. Únor 2011, autor: Velbloud666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 proč by se ti měli rozpadnout po první jízdě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Stando protože ty RSW jsou strašný "másla"...slyšel jsem na ně dost negativních ohlasů ohledně jejich tvrdosti, kdy po projetí díry bylo kolo KO...a to nemyslím žádné obr díry....za tu cenu máš odpovídající kvalitu, já bych do RSW nešel, ač jsou designově celkem i povedený to už radši bazarový, zánovní origo kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarttyRS Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 ...využiju tohle téma... A co chlapi říkáte na kola ENZO H14 (viz příloha) ? Přeci jen, v kolech se moc nevyznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Jediné co dodat KLASIKA slušná kvalita za slušné peníze. Prodává je i Autokelly a MZB,jsi-li členem tak je sleva. Další kola za dobré peníze YAKUZA prodávají je v České Lípě, z vlastí zkušenosti.Mám je jednu sezonu a před zimou jsem je kontroloval a jsou perfektně kulatá. 17" Replika A4 s pneu Falken 225/45 r 17 94W Ať už,opraví silnice a je hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarttyRS Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 Tak díky moc za radu, tohle pomohlo v rozhodování... Jinak měl sem mít kola z FRS i s pneu, ale týden před tím, než sem si pro ně měl jet (su od Brna a předání mělo proběhnout v Hradci Králové), tak mně chlapík napsal, že mu za ně nějakej kamarád nabídl o 5 stovek víc, tak je prodal jemu... Nakonec teda místo šestnáctek budou čtrnáctky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaki Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Zdravím všechny, neví někdo co je tohle za značka elektronů a kolik je cca jejich pořizovací cena? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badger23 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Osobne bych sel pouze do originalu a nebo do znamych znacek jako je BBS, Ronal, O.Z. atd...tot muj nazor Neverim temto znackam, ktere se na trhu objevili az daleko pozdeji nez ostatni zname a jsou o dost levnejsi, je jasny, ze cena vetsinou odpovida kvalite, napr. koupili by jste si levnejsi Hyundai, Kia a nebo by jste si priplatili za Skodovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.