Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pánové, naskytla se mně celkem výhodná koupě... :feve: Su ochotnej dát tak 10 tisíc za kola... :help: Koukal sem samozřejmě po jetejch i s pneu, ale teď se mně naskytla možnost koupit nový kola RSW RACING 331 gray za 5 tisíc... Když sem koukal po netu, tak sem je našel v rozmezí 1800 - 2600 Kč... :feve:

A tak se ptám - není ta cena podezřelá? Kola téhle značky moc neznám, tak nevím, jaká to je kvalita... Chtěl bych na to obout 195/50 R15, jenže s těma kolama vážně nemám zkušenosti... :help: Vypadají moc hezky, ale nerozpadnou se mně po první jízdě? :kuk::feve:

post-61310-0-38060700-1297704435_thumb.j

Upraveno od Velbloud666

Stando protože ty RSW jsou strašný "másla"...slyšel jsem na ně dost negativních ohlasů ohledně jejich tvrdosti, kdy po projetí díry bylo kolo KO...a to nemyslím žádné obr díry....za tu cenu máš odpovídající kvalitu, já bych do RSW nešel, ač jsou designově celkem i povedený ;)

to už radši bazarový, zánovní origo kola

...využiju tohle téma... :)

A co chlapi říkáte na kola ENZO H14 (viz příloha) ?post-58601-0-54515400-1298196848_thumb.j

Přeci jen, v kolech se moc nevyznám... :help:

Jediné co dodat KLASIKA slušná kvalita za slušné peníze. Prodává je i Autokelly a MZB,jsi-li členem tak je sleva. :palec2:

Další kola za dobré peníze YAKUZA prodávají je v České Lípě, z vlastí zkušenosti.Mám je jednu sezonu a

před zimou jsem je kontroloval a jsou perfektně kulatá. kol117 17" Replika A4 s pneu Falken 225/45 r 17 94W

Ať už,opraví silnice a je hezky :kol-135:

Tak díky moc za radu, tohle pomohlo v rozhodování... :) Jinak měl sem mít kola z FRS i s pneu, ale týden před tím, než sem si pro ně měl jet (su od Brna a předání mělo proběhnout v Hradci Králové), tak mně chlapík napsal, že mu za ně nějakej kamarád nabídl o 5 stovek víc, tak je prodal jemu... :aggressive: Nakonec teda místo šestnáctek budou čtrnáctky... :feve:

• 2 měsíce později...

Zdravím všechny,

neví někdo co je tohle za značka elektronů a kolik je cca jejich pořizovací cena?

Děkuji

post-63956-0-61016600-1304008961_thumb.j

Osobne bych sel pouze do originalu a nebo do znamych znacek jako je BBS, Ronal, O.Z. atd...tot muj nazor ;) Neverim temto znackam, ktere se na trhu objevili az daleko pozdeji nez ostatni zname a jsou o dost levnejsi, je jasny, ze cena vetsinou odpovida kvalite, napr. koupili by jste si levnejsi Hyundai, Kia a nebo by jste si priplatili za Skodovku... :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.