Carlik87RS Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Chtěl bych se zeptat jestli je blok motoru stejný u SDI jako TDI, chtěl bych nechat v SDIčku blok a a dát písty a hlavu + spodek z TDI, pasuje to ? jde mi o to abych měl na stk na bloku vyražený typ motoru co mám v papírech, děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 (editace) neměl by to být problém předělat na tdi (známej přehazoval věci z ALH do ASY). předpokládám, že myslíš tdi s rotačním čerpadlem? protože pd by nebylo zas tak jednoduché a navíc vypadá úplně jinak. jinak když už řešíš to stk, myslíš, že technik nepozná turbo a hadice k němu? Editováno: 17. Únor 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlik87RS Vloženo 17. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Turbo mu může být uplně uradený podle mě :-) čip tuning taky pozná když to napojí na pc a neudělá nic, nebo když si dám sportovní filtr, pokud bude sedět typ motoru tak by měl být vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 asi jsem to špatně pochopil - ty chceš přehodit jenom pajšl a zůstane to pořád sdi? jaký to má důvod? stávající máš poškozené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlik87RS Vloženo 17. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 nene, pochopil jsi to dobře :-) bude to TDI ale s blokem motoru SDI, takže typ motoru bude sdi a jestli je tam turbo nebo ne, tak do toho jim na SKT nic není, je zajímají emise a typ motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Narazíš na blbce a věř že problém bude.To si raděj pořiď TDI a to SDI prodej.Ušetříš si zbytečný starosti práci i peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 nene, pochopil jsi to dobře :-) bude to TDI ale s blokem motoru SDI, takže typ motoru bude sdi a jestli je tam turbo nebo ne, tak do toho jim na SKT nic není, je zajímají emise a typ motoru když je známej, nebo "kolek" tak ti to možná někde nechaj udělat, ale jinak mají dnes téměř všude bobky a "vzázek" do těžkých závad píšou i za menší blbosti.....turbo u SDi je celke velký zásah do konstrukce a věř, že jestli tam technik bude mít kontrolu, nebo nebude mít náladu, tak si STK zopakuješ jestli máš Fabku ze zlata, tak bych řešení roubování turba chápal, jinak je výhodnější prodej a kup TDi - nejllépe RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.