sakioda Vloženo 18. Únor 2011 Vloženo 18. Únor 2011 tiez cakam na karkoolku,tak som rad za cervene foto , ma zadne tmave okna sunset ? Citovat
stanmar Vloženo 18. Únor 2011 Autor Vloženo 18. Únor 2011 Ano,mám tam Sun set .Dobrá věc a myslím,že i vzhledově to není špatný. Citovat
Pawouk Vloženo 21. Únor 2011 Vloženo 21. Únor 2011 Stanmare, rozepiš se trochu o té tvé "piksle", jakou výbavou disponuje a nějaké další foto, např interiéru, ať se můžou taky ostatní pokochat. Jinak Citovat
stanmar Vloženo 5. Duben 2011 Autor Vloženo 5. Duben 2011 Škoda Roomster 1,6 16V Sport výbava navíc : ESP hlavové airbagy tempomat výhřev př.sedaček zadní parkovací čidla Climatronic Maxi-Dot mlhovky s corner funkcí zadní el.okna alarm s vnitřím hlídáním střešní nosič Citovat
stanmar Vloženo 31. Srpen 2011 Autor Vloženo 31. Srpen 2011 Dnes jsem Roomstera trochu protáhl-dálniční jízda 140-150 km/h a průměrná spotřeba pod 7,8 lit./100km (dle PC) Naštěstí nebyl protivítr.. Citovat
stanmar Vloženo 19. Říjen 2011 Autor Vloženo 19. Říjen 2011 Tak už jsem se rozloučil s roomíkem : Jinak na posledních asi 4500km jsem měl průměrnou spotřebu 7,1 lit/100km A musím dodat,že to byla PRVNÍ moje škodovka která byla bez závad a která mě nikdy nezradila. Nedá se to samozřejmě srovnávat se 120,ale felicie měla mouchy a fabie taky,hlavně kombík,ale to odnesl bratr,který si ji ode mne koupil. Takže celkově spokojenost a pokud bych měl něco vyzdvihnout tak to jsou jízdní vlastnosti Room sedí (na "16 ) jako přibitý,nato jak je vysoký.Samozřejmě je to na nerovnostech trochu tvrdší. Citovat
David C3 Vloženo 19. Říjen 2011 Vloženo 19. Říjen 2011 Ten musel stát docela dost... tipnul bych to na 430tis. Pěkný kousek Citovat
stanmar Vloženo 19. Říjen 2011 Autor Vloženo 19. Říjen 2011 Stál ještě o něco víc,ale kupoval jsem ho jako roční vůz,takže to bylo celkem za slušnou cenu. Jen mě teď při výkupu protiúčtem poněkud očesali,prý dávají roční záruku,takže mi dali docela rozdílnou cenu oproti jejich prodejní. No nic moje blbost,mám už doma nové auto (O II),tak se raduji z něj. Citovat
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2011 Vloženo 19. Říjen 2011 Tak už jsem se rozloučil s roomíkem.A musím dodat,že to byla PRVNÍ moje škodovka která byla bez závad a která mě nikdy nezradila.Nedá se to samozřejmě srovnávat se 120,ale felicie měla mouchy a fabie taky,hlavně kombík,ale to odnesl bratr,který si ji ode mne koupil. Jj, od tebe si tak ještě někdy koupím auto... Ani modýlek na dálkový ovládání. Citovat
Petr158 Vloženo 25. Říjen 2011 Vloženo 25. Říjen 2011 Koukám že při prodeji jsi už měl přední spojler..ten byl originál? Mám velmi podobného Roomika(akorát jiná barva) a o nějakém "vylepšení" předku vozu hodně uvažuji.Jestli to není tajné kolik tě spojler stál(i s lakem a montáží)? Na fotkách to vypadá docela dobře Citovat
stanmar Vloženo 25. Říjen 2011 Autor Vloženo 25. Říjen 2011 Tajné to rozhodně není. Komplet spoiler,lakování a montáž cca. 5200,-Kč ,ale u dealera. Je to originál díl Škoda ( spoiler ) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.