Misko123456 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Ma niekto podobny problem? Ked na Fabii II Facelift, najazdene 2 500 km vytoceni pri parkovani kolesa do plneho rejdu a pohnem sa,kolesa mi tak zvlastne hucia, alebo skripu. V servise mi povedali, ze to je OK. Druhy problem s brzdovym pedalom - pri jeho zosliapnuti, ale nie vzdy tak zavrzga, ako keby sa zadrhal. Neostane vysiet, len tak zavrzga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanovnik Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Zdravím, Roomster 11/2010, dělá mi to taky-při plným rejdu vrzání-skřípání , jako plech o plech. M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Dělají to gumové manžety poloos při mokru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanovnik Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 a co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Pustit více rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanovnik Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 já věděl, že sou tady odborníci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Ja neviem akú odbornejšiu radu si čakal, je to normálny jav a dá sa to všimnúť u väčšine značiek. Ten brzdový pedál aj mne slabučko povrzgáva. Skús ho s VDčkom nastriekať, alebo prejsť jemne vazelínou, mohlo by pomôcť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misko123456 Vloženo 3. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Ten pedal to robi aj mne, bol som aj na reklamacke, technik sa tvaril, ze to je v poriadku. KOlesa pri maximalnom raide to iste, technik tvrdil, ze je to tym, ze tam je naplno natlakovany posilovac. Ze je to OK. To iste mi sice tvrdil aj pri rachote pri starte a drncani na volnobeh spod pristrojovky. Vymenil som servis, rozvody nove, palivove hadice podlozene, tak tam musim niekedy skocit aj s ty pedalom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.