lukash188 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Ahojte, uz dlhsiu dobu neviem prist na chybu, preco mi auto netaha tak ako by malo pekne odspodu. Tak som si konecne kupil kabel ze spravim logy, ale ako laik v diagnostike tieto logy neviem jednoznacne vyhodnotit. Nalogoval som kanaly 1,3 a 11 tak ako to uz bolo niekde spominane. Pre istotu som spravil viac logov aby to bolo viditelnejsie. Taktiez mam problem so zhavenim a spolu s tym so startovanim za studena(pri minusovych teplotach). Uz kedisi som tu o tom pisal, ale temu mi zamkli s tym ze sa to uz riesilo. Bohuzial, preluskal som cele forum, ale konkretne moj problem som nenasiel. Diagnostikoval som v akcnych clenoch rele zhavenia a cvaka, takze by malo byt OK. Ale problem je v tom, ze zhavy strasne kratko. Ci je teplo a ci zima, zhavi max 1-2 sekundy. Cidlo teploty som uz vymenil za nove, kedze som myslel ze bude v nom chyba, ale nepomohlo. Taktiez som skontroloval vsetky zhavice, su OK. Skusal som aj, ci ide k nim prud, vsetko OK. Taktiez som diagnostikoval kanal 13 pri motore, lebo som niekde cital ze je to dost dolezity ukazovatel a hodnoty na jednotlivych valcoch su postupne: -1.3, 0.9, 0.7, -0.4. Za kazdu pomoc velmi pekne dakujem. Octavia combi 4x4 1.9 TDI PD 74kw ATD, 223 000 km logy.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 ukazovatel a hodnoty na jednotlivých válcoch -kanal 13, by mali byť ok( -1.3, 0.9, 0.7, -0.4.),Myslím,že dovolená odchylka,by mala byť od -2 do +2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo184 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Čavte som tu novy. mam octaviu1. 1.9Tdi 66kw na diagnostike mi zystily že je vaha vzduchu ko.kupil som novu zapojil a nič sa nedeje motor ide ako išiel je lenivy.. tymto sa pytam či sa musi vymazat ta stara chyba na riadiacej jednotke aby išla ako ma.. prosim poradte niekto.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 (editace) majo184: Mám za to, že váhu si jednotka nezaznamenává, tudíž by mohla být chyba ještě někde jinde. Optimální udělat log za jízdy a hodit sem výsledek. A to si dával na diag z nějakýho důvodu(nejelo to...)? Editováno: 19. Únor 2011, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo184 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Na diagnostiku som to daval preto, lebo sa mi zdalo, že auto neťaha od spodu. Teraz keď som kúpil novú váhu vzduchu, namontoval som ju a proste sa mi zdá, že keď pridám plyn tak sa nič nedeje a reagovať začne až potom (cca po 2 sekundách). Proste to je lenivé. A skúšať tú váhu počas jazdy s PC nemám ako. Tak teraz fakt neviem čo ďalej, ale neexistuje aby bola nová váha vzduchu zlá. Skúsim ešte zájsť na PC aby mi vymazali chybu a uvidím možno to bude fakt v tom, že iba tú chybu treba vymazať. A inač dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 já, když měnil váhu na Oct rs tak jsem musel chybu smazat, jinak se to nezměnilo.Jakou jsi koupil váhu?Pokud čínu, nemusí klidne fungovat.Už jsem jednu takovou viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Jstli pojedeš na výmaz chyby tak můžou rovnou udělat ještě novej log. Jestli je to čína váha tak to může být stejný. I když já osobně jsem koupil bosch váhu a byla taky v háji. Až napodruhý byla OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash188 Vloženo 21. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Ahojte, tak nikto mi nevie pomoct s tymi logmi???? Pridavam dalsie dva po vymene N75 na 3 a na 4 prevodovom stupni. logy.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Ten první log mi nejde otevřít. Se mi zdá nějak moc vzduchu. Co máš v paměti závad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) lukash: nemáš zaslepenej EGR? Nejsme tady věštci s koulí, abysme si zjistili co to je za auto a motor. Editováno: 22. Únor 2011, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash188 Vloženo 26. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 TO lucky.jack Ahoj. Popis auta som daval hned v prvom prispevku, ale radsej ho zopakujem. Ide o Octaviu combi 4x4 1.9 TDI PD 74kw ATD, 223 000 km, 2002. EGR nieje zaslepeny. Mal by pracovat normalne. TO Albert Moc vzduchu? To znamena zeby mohol byt problem s vahou vzduchu? Inak v pamäti zavad nieje absolutne nic. Spravil som este jeden log na 4-tom kvalte do kopca, aby bol dlhsi a prehladnejsi. Tak dufam ze to bude z neho lepsie vidiet. Dik zatial za pomoc. LOG-01-001-003-011.CSV.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.