Pítr Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Zdravím všechny, kdo je schopen rozkódovat datový štítek. Hlavně skupinu 4 Částečný popis vozidla....viz. str.281 Návodu k obsluze. Koupil jsem ojetou OII a rád bych věděl co tam vlastně všechno je.... Díky Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Zkus http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Zkus http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Díky, super.....jen mne zajímá jestli mí nějaký kód pokud je namontována kontrola brzdového obložení..... Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Díky, super.....jen mne zajímá jestli mí nějaký kód pokud je namontována kontrola brzdového obložení.....Pítr To snad ma kazda Octavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 to jsem si taky myslel, ale prej ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 11. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Ne nemá....koukněte do Návodu...je to tam s hvězičkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) Díky, super.....jen mne zajímá jestli mí nějaký kód pokud je namontována kontrola brzdového obložení.....Pítr Musíš mít prodloužené servisní intervaly (QG1- to je kód na štítku), aby jsi měl kontrolu brzd. obložení. Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 to přece závisí na stupni výbavy nebo ne? přece když budu mít kontrolu opotřebení a jeden interval, přejdu na jinej tak mi kontrola zůstane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Já jsem to pochopil takto: Pokud máš pevný interval tak máš výměnu oleje každých 15000Km nebo za rok, tudíž by ti měli v servisu zkontrolovat i to brzdové obložení. Ale pokud máš ten prodloužený interval tak je to buď 30000Km nebo rok. No a to už je dost kilometrů na to aby ty destičky někdo úplně sjel tak proto, je ten snímač jen u prodlouženého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 tyhle intervaly jdou ale v průběhu života auta měnit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Mělo by to jít překódovat, ale nevím jestli obousměrně. Ale mám pocit, že snad z výroby ani jiný než prodloužený není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 překódovat jdou intervaly, ale čidlo přece nedokóduješ, to je hardware... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 No to ne... To by se chtělo zeptat někoho povolaného. Ale vzhledem k tomu, že už od classicu jsou ve výbavě flexibilní servisní intervaly, dle mého nastavený defaultně na prodloužená interval (to si pak může nechat každý překódovat podle potřeby) tak to čidlo opotřebení brzd mají všechny OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Zdar, kukal jsem znova do Návodu...je to s hvězdičkou...mám Elegance a myslím že to tam není neb v záklaní výbavě Elegance ani ťuk a v dekodování štítku taky nic... Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 ja mám elegance, MR2006, z výroby nastavené pevné intervaly 15tis a senzor opotrebenia mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak v tom případě nevím jak to je. to pítr: a po zapnutí zapalování se nerozsvítí kontrolka opotřebení brzd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítr Vloženo 13. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak v tom případě nevím jak to je.to pítr: a po zapnutí zapalování se nerozsvítí kontrolka opotřebení brzd? Ne po zapnutí se kontrolka nerozsvítí.....jestli někdo máte senzor opotřebení a dekódovali jste dle zde uvedného odkazu štítek ukázalo se vám, že je to ve vábavě nebo ne? Pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Ne po zapnutí se kontrolka nerozsvítí.....jestli někdo máte senzor opotřebení a dekódovali jste dle zde uvedného odkazu štítek ukázalo se vám, že je to ve vábavě nebo ne?Pítr Ne o senzoru ani zmínka, jen kód prodloužených servisních intervalů - QG1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tofik Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Ahoj chci se zeptat, zda na štítku na přední straně serv.knihy se dá vyčíst veškerá výbava vozu? např. mám volant s ovládáním a podle kódů na štítků tam není,respt.není tam žádný kód, který by tomu odpovídal. Nebo volant stejně jako třeba kožená řadička patří do výbavy podle typu výbavy (elegance atd. )? Jo taky bych se chtěl zeptat co znamená podle kódu "sportovní provedení" a "multimédia na zadních sedadlech" ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 (editace) [ ] Hledej je tu dekodér!!!!!!!!!!!! :aggressive: http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Editováno: 21. Únor 2011, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Myslím že autor ví co znamenají kódy a ptá se na význam jejich výkladu např. “sportovní provedení“ a kčemu je dobrý citovat jeho post? Aby to tu bylo vícekrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 (editace) [ ] Pokud autor napíše : "Ahoj chci se zeptat, zda na štítku na přední straně serv.knihy se dá vyčíst veškerá výbava vozu? např. mám volant s ovládáním a podle kódů na štítků tam není,respt.není tam žádný kód, který by tomu odpovídal" tak bych řekl, že neví. Tudíž má odpověď, bych usoudil, je opodstatněná!!!! :p :p :p EDIT: Pokud v kódech na štítku něco není viz volant atd..., znamená to že byly dané věci doinstalované později (tudíž ne ve výrobě). lol lol A co se týče citací, za to se omlouvám to už je zvyk. Editováno: 21. Únor 2011, autor: Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tofik Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 pro sniper... Skutecne vim co je to stitek a co se z neho da vycist, jinak bych se neptal na urcite druhy vyctene vybavy, o kterych ale zase bohuzel nic nevi on. Pokud bych bral odpoved od ''sniper'' jako pravdivou a neco rikajici, tak z toho vyzniva, ze pokud na stitku neni kod prednich svetel, tak tam proste od vyroby nebyly a nejaky fanda, jsi je tam domontoval! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 To TOFIK : Ale bohužel ten kód tam je. A mimochodem jsou tam i poklice pokud si člověk dal do výbavy. Ale tvá odpověď je v podstatě správná. Práci čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 (editace) pro sniper... Skutecne vim co je to stitek a co se z neho da vycist, jinak bych se neptal na urcite druhy vyctene vybavy, To je podle otázky logické. Já tam třeba nemám Tempomat protože je dodělávaný. Není náhodou "sportovní provedení" RS? Sniper_2003: Příště by to chtělo drobet střídmosti co se týká nic neříkajících smajlíků, tučných textů a zbytečných vykřičníků. Hlava je důležitá věc. Editováno: 20. Únor 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.