Přejít na obsah

Antena zo zosilovacom.

Doporučené příspěvky

Zdravim na fabii mi odisiel zosilovac v antene a kupil som novu antenu zo zosilovacom a mam tam nejaky kablik navysie na starej antene som taky nemal chccem sa spytat naco je ten cerveny?ale mimochodom ani ho nemam kde napojit.prikladam foto.dakujem

http://www.uloz.to/7934654/19022011135-jpg

Editováno: , autor: kristian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V originální anténě je anténní zesilovač napájen přímo přes koaxiální kabel, na to je uzpůsobeno i rádio. Neoriginální rádia a antény používají napájení vedlejším vodičem. Jelikož existuje zařízení, které ti napájí origo anténu z neorigo rádia, bude i něco opačného.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zdravím

Měnil jsem rádio sony místo originálu a taky jsem řešil napájení antény a nakonec mě v autohifi prodaly člen který dokáže napájet zesilovač po koaxu .Ale toto se dává k rádiu .To co jsi koupil je jistě špatně ( aspoň pro fábku ) dávám sem foto.

post-55278-0-74314200-1299593898_thumb.j

Odkaz ke komentáři

...jde o to...jaké máš autorádio.

Pokud máš orig. rádio tak červený kabel napojíš na spínané +12V v ISO konektoru (je to pozice č.4)

...jestli máš neorig. autorádio tak červený vodič připojíš na pozici č.5 napájecího ISO konektoru kde je spínané +12V pro el. anténu (modrý kabel)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...