kristian Vloženo 19. Únor 2011 Vloženo 19. Únor 2011 (editace) Zdravim na fabii mi odisiel zosilovac v antene a kupil som novu antenu zo zosilovacom a mam tam nejaky kablik navysie na starej antene som taky nemal chccem sa spytat naco je ten cerveny?ale mimochodom ani ho nemam kde napojit.prikladam foto.dakujem http://www.uloz.to/7934654/19022011135-jpg Editováno: 19. Únor 2011, autor: kristian Citovat
Ciryl Vloženo 24. Únor 2011 Vloženo 24. Únor 2011 V originální anténě je anténní zesilovač napájen přímo přes koaxiální kabel, na to je uzpůsobeno i rádio. Neoriginální rádia a antény používají napájení vedlejším vodičem. Jelikož existuje zařízení, které ti napájí origo anténu z neorigo rádia, bude i něco opačného. Citovat
martin71 Vloženo 8. Březen 2011 Vloženo 8. Březen 2011 Zdravím Měnil jsem rádio sony místo originálu a taky jsem řešil napájení antény a nakonec mě v autohifi prodaly člen který dokáže napájet zesilovač po koaxu .Ale toto se dává k rádiu .To co jsi koupil je jistě špatně ( aspoň pro fábku ) dávám sem foto. Citovat
fancarhifi Vloženo 8. Březen 2011 Vloženo 8. Březen 2011 ...jde o to...jaké máš autorádio. Pokud máš orig. rádio tak červený kabel napojíš na spínané +12V v ISO konektoru (je to pozice č.4) ...jestli máš neorig. autorádio tak červený vodič připojíš na pozici č.5 napájecího ISO konektoru kde je spínané +12V pro el. anténu (modrý kabel) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.