kristian Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 (editace) Zdravim na fabii mi odisiel zosilovac v antene a kupil som novu antenu zo zosilovacom a mam tam nejaky kablik navysie na starej antene som taky nemal chccem sa spytat naco je ten cerveny?ale mimochodom ani ho nemam kde napojit.prikladam foto.dakujem http://www.uloz.to/7934654/19022011135-jpg Editováno: 19. Únor 2011, autor: kristian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 V originální anténě je anténní zesilovač napájen přímo přes koaxiální kabel, na to je uzpůsobeno i rádio. Neoriginální rádia a antény používají napájení vedlejším vodičem. Jelikož existuje zařízení, které ti napájí origo anténu z neorigo rádia, bude i něco opačného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Zdravím Měnil jsem rádio sony místo originálu a taky jsem řešil napájení antény a nakonec mě v autohifi prodaly člen který dokáže napájet zesilovač po koaxu .Ale toto se dává k rádiu .To co jsi koupil je jistě špatně ( aspoň pro fábku ) dávám sem foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 ...jde o to...jaké máš autorádio. Pokud máš orig. rádio tak červený kabel napojíš na spínané +12V v ISO konektoru (je to pozice č.4) ...jestli máš neorig. autorádio tak červený vodič připojíš na pozici č.5 napájecího ISO konektoru kde je spínané +12V pro el. anténu (modrý kabel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďury Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 to mas urcite napajanie +12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.