Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

poraďte ,prosím, někdo kde sehnat na lištu roletky kufru u O2 nasouvací boční díl ,který drží roletku zataženou . ...Nějak se to zlomilo , a nová roletka ..zbytečně drahý špás. Ať to nemusím strouhat ze stoletého dubu...

ono se to nechá vyndat? Mě to nešlo. Kupoval jsem auto a taky to bylo na jedné straně ulomené, tak jsem to za pomoci plechu a kusu jakéhosi plastu nastavil a chodí to. Ani mně to nemrzelo to opravovat, dostal jsem na auto kvůli tomu dva litry slevu a za dvě hodinky to bylo funkční :) Když je roletka zatažená, tak to není vidět. Kdyby jsi ten díl někde sehnal, tak dej prosím vědět, taky bych to vymněnil za origo.

• 4 týdny později...

čau, měl jsem stejný problém při koupi auta z autorizovaného bazaru škoda a po přímluvě prodávajícího technika v oddělení nových náhradních dílu autorizovaného prodejce mi objednali ty plastové packy nové, asi za 250 kč

• 1 měsíc později...

zdravím mam taky problém s plastovou packou rolety a ve škodovce tenhle díl samostatně nemají nevý někdo kde by se dal sehnat? díky

• 2 týdny později...

Zdravím tak sem tu packu sehnal ve škodovce a ma kod 1Z9 867 825 D 47H

poraďte ,prosím, někdo kde sehnat na lištu roletky kufru u O2 nasouvací boční díl ,který drží roletku zataženou . ...Nějak se to zlomilo , a nová roletka ..zbytečně drahý špás. Ať to nemusím strouhat ze stoletého dubu...

sem sehnal ve škodovce kod 1Z9 867 825 D 47H

• 1 měsíc později...

Zdravim, ja mam jiny problem... Ulomila se mi na jedne strane ta plastova tyc (na konci roletky), ktera jezdi v plastovem profilu a na konci by pri uplnem zatazeni mela zustat. Bohuzel pruzina je pomerne silna a tyc upevnena jen na jedne strane vzdy bez vetsich problemu vypzdne a roletka se naroluje zpatky. Vim, ze se to da vyresit vymenou celeho mechanizmu roletky, ale neda se to udelat i jinak? Jde vymenit jen ta plastova tycka? Dik za jakykoliv tip.

• 4 týdny později...

taky jsem to měl , použil jsem ten ulomený díl a slepil 2složkovým epoxidem a zatím c poho drží, jestli se ulomí tak koupím jinou roletku, ale jak píšu překvapivě v poho drží.

• 5 měsíců později...

Ahoj, tento díl sháním taky...v autorizovaném servisu mi řekli že to objednat nejde...nová roletka se mi zdá jako nesmysl nevíte někdo o nějaké alternativě? Jestli to třeba někdo doma nevyrábí nebo tak něco??? Ve Škodovce mi řekli, že jenom novou roletku, že tehle díl neexistuje. Je to vyndavací cca 15 cm dlouhý kus umělé hmoty...Případně nemá někdo doma poničenou roletku, která má tyto kousky v pořádku??? Díky za odpověď

• 1 rok později...

Mám stejný problém ... nemá někdo tip kde sehnat ten plastovej konec?

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

• 4 roky později...

Podařilo se někomu sehnat ten plastový trn?

trn.jpg

• 4 týdny později...

Tak mám opraveno.

Sada opravárenská panelu zadního plata

číslo dílu 1Z9898900 47H

Za 150 Kč sada obou konců

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.