tutko.mutko Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 poraďte ,prosím, někdo kde sehnat na lištu roletky kufru u O2 nasouvací boční díl ,který drží roletku zataženou . ...Nějak se to zlomilo , a nová roletka ..zbytečně drahý špás. Ať to nemusím strouhat ze stoletého dubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 ono se to nechá vyndat? Mě to nešlo. Kupoval jsem auto a taky to bylo na jedné straně ulomené, tak jsem to za pomoci plechu a kusu jakéhosi plastu nastavil a chodí to. Ani mně to nemrzelo to opravovat, dostal jsem na auto kvůli tomu dva litry slevu a za dvě hodinky to bylo funkční Když je roletka zatažená, tak to není vidět. Kdyby jsi ten díl někde sehnal, tak dej prosím vědět, taky bych to vymněnil za origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robca Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 čau, měl jsem stejný problém při koupi auta z autorizovaného bazaru škoda a po přímluvě prodávajícího technika v oddělení nových náhradních dílu autorizovaného prodejce mi objednali ty plastové packy nové, asi za 250 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 05 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 zdravím mam taky problém s plastovou packou rolety a ve škodovce tenhle díl samostatně nemají nevý někdo kde by se dal sehnat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 05 Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 Zdravím tak sem tu packu sehnal ve škodovce a ma kod 1Z9 867 825 D 47H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 05 Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 poraďte ,prosím, někdo kde sehnat na lištu roletky kufru u O2 nasouvací boční díl ,který drží roletku zataženou . ...Nějak se to zlomilo , a nová roletka ..zbytečně drahý špás. Ať to nemusím strouhat ze stoletého dubu... sem sehnal ve škodovce kod 1Z9 867 825 D 47H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf007 Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Zdravim, ja mam jiny problem... Ulomila se mi na jedne strane ta plastova tyc (na konci roletky), ktera jezdi v plastovem profilu a na konci by pri uplnem zatazeni mela zustat. Bohuzel pruzina je pomerne silna a tyc upevnena jen na jedne strane vzdy bez vetsich problemu vypzdne a roletka se naroluje zpatky. Vim, ze se to da vyresit vymenou celeho mechanizmu roletky, ale neda se to udelat i jinak? Jde vymenit jen ta plastova tycka? Dik za jakykoliv tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 taky jsem to měl , použil jsem ten ulomený díl a slepil 2složkovým epoxidem a zatím c poho drží, jestli se ulomí tak koupím jinou roletku, ale jak píšu překvapivě v poho drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunape Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Ahoj, tento díl sháním taky...v autorizovaném servisu mi řekli že to objednat nejde...nová roletka se mi zdá jako nesmysl nevíte někdo o nějaké alternativě? Jestli to třeba někdo doma nevyrábí nebo tak něco??? Ve Škodovce mi řekli, že jenom novou roletku, že tehle díl neexistuje. Je to vyndavací cca 15 cm dlouhý kus umělé hmoty...Případně nemá někdo doma poničenou roletku, která má tyto kousky v pořádku??? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CutOut Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) Mám stejný problém ... nemá někdo tip kde sehnat ten plastovej konec? Editováno: 17. Říjen 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Jestli to neexistuje jako díl, tak jedině vrakoviště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleszapletal Vloženo 19. Duben 2018 Sdílet Vloženo 19. Duben 2018 Podařilo se někomu sehnat ten plastový trn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleszapletal Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Tak mám opraveno. Sada opravárenská panelu zadního plata číslo dílu 1Z9898900 47H Za 150 Kč sada obou konců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.