Martin Štipák Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 Dobrý deň Hľadal som tému tomu podobnú ale nenašiel som Včeras sa mi stalá taká vec, idem večer ku kamošovi auto štartnem, zapnem svetlá a podsvietenie palubovky není...Kontrolky normálne svietia, všetko ukazuje dobre len podsvietenie nejde. Dnes som bol na diagnostike, a nenašli mi nič ale zistil som jednú vec keď mám spináč svetiel úplne naľavo mi to tlačítko na ňom svieti ale keď to pootočím o stupeň naľavo kedy by mala začať svietiť aj palubovka, tak mi to prestane svietiť na spínači a na palubovke nič.... neviete mi poradiť?? ešte som to nemal ani rozobraté lebo nemám čas a z oknamy som sa moc nepohol za rady ďakujem už vopred s pozdravom Štipák Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 zly vypinac svetiel. vymenit, alebo vycistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 22. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 vyčistiť? ako vyčistiť? rozobrať prefúkať, prípadne strieknuť trošku vd-40 ? či ako to myslíte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 28. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Ďakujem za rady už je to opravené ani som nevedel že koliesko ktoré nastavuje výšku svetiel môže mať vplyv aj nato, ale chyba bola tam... slabý kontakt lebo plast sa odlomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Štipák Vloženo 28. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Takže keď môžem poprosiť admina, už môže vymazať toto téma Ešte raz ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.