paldous Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Ahoj, nemohl by mi najit v Else postup jak vymenit pedal plynu? koupil jsem RS pedaly a pisou tam ze plynovej pedal menit podle navodu v Else, jenomze Elsu nemam tak jestli nekdo muze pomoci, nejlip kdybi se dal vlozit obrazek i s popsanym postupem, at neco nezlomim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Jestli máš celý pedál, tak se podívej na úchyty. Musí vyšroubovat jeden šroub a odehnout plastové úchyty. Mělo by to jít s pomocí dvou šrroubováků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 23. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 mam cely pedal, jenomze je tam dira na sroub ve tvaru fazole, cili se tam asi bude nejak nastavovat i vule, nemas nahodou nekde screenshot z elsy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 žádná vůle se nenastavuje Mám jen tyto obrázky. Dá se to vyndat i bez přípravku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Postup je následující. Nejprve vydloubnout krytku nad šroubem, šroub vyšroubovat. Poté odehnou příchytky v přední části podle fotky v předcházejícím příspěvku, nebo se koukni na nový pedál. Největší hlavolam je rozpojení svorkovnice. Na svorkovnici uvidíš malý šedý jazýček. Nesmíš ho tlačit jako do boku svorkovnice, ale zatlačit ho směrem po svorkovnici do pedálu asi čtyři milimetry. Tím dojde o odjištění konektoru a můžeš ho vytáhnout opačným směrem než jsi tlačil ten šedý jazýček (nesnáším návod typu rozpoj konektor). Když to takhle neuděláš najspíš ten šedý jazýček ulomíš, a půjdeš si koupit nový konektor, tak jako jsem to musel udělat já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 24. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 presne to jsem potreboval vedet, dik moc, v sobotu se na to vrhnu, doufam ze nic nepolamu, cim jsi uvolnil ten pedal? staci na to sroubovak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 25. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 Postup je následující. Nejprve vydloubnout krytku nad šroubem, šroub vyšroubovat. Poté odehnou příchytky v přední části podle fotky v předcházejícím příspěvku, nebo se koukni na nový pedál. Největší hlavolam je rozpojení svorkovnice. Na svorkovnici uvidíš malý šedý jazýček. Nesmíš ho tlačit jako do boku svorkovnice, ale zatlačit ho směrem po svorkovnici do pedálu asi čtyři milimetry. Tím dojde o odjištění konektoru a můžeš ho vytáhnout opačným směrem než jsi tlačil ten šedý jazýček (nesnáším návod typu rozpoj konektor). Když to takhle neuděláš najspíš ten šedý jazýček ulomíš, a půjdeš si koupit nový konektor, tak jako jsem to musel udělat já. tak jelikoz jsem se nevedel dockat tak jsem to dnes namontoval, sice byla kosa ale za 20 minut bylo po vsem, jen bych chtel poopravit navod na odpojeni konektoru plznoveho pedalu: kdyz ho chcete rozpojit tak potreba ten jazycek ne zatlacit ale povytahnout a pak se da cely konektor jednoduse rozpojit zatazenim ve smeru privodu elektrickych kabelu, jinak dost na houby pristup jeste by mne zajimalo, jestli nekdo neumi zjistit z etky jaky je objednaci cislo originalniho naslapu z RS, vid odkaz: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 (editace) 1K1 864 551 SUB Cena v servisu cca 372Kč Je to díl VW/Audi/Seat. Editováno: 25. Únor 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 26. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 dekuju moc, presne to jsem si myslel, ze v origo servisu to bude levnejsi nez na netu, nahradni dily se daj na netu sehnat levnej ale tuning doplnky jedine ve skode...tak to jdu objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Tak jsem si chtel obednat take ten našlap "1K1 864 551" a rekl jsem jen tohle cislo a prej mu to nechce vzit, protoze tam chybi kod barvy, takze za to cislo mam rict i ten napis SUB ?? Aby to teda vypadalo - 1K1 864 551 SUB Je to tak spravne??? Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 28. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 ano, ja to objednaval v sobotu a treba tam napsat i to SUB, je to soucast objednaciho cisla, jinak jim to vyhazuje jinej dil, cili cislo i se SUB a bude to v poradku, zitra si jdu pro ten dil do prodejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambri.piota Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Ahoj. Chtěl sem se zeptat, jestli to sedí v pohodě, nebo se musí něco upravovat, když to neni Rs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 sedi to 1 k 1nej, jenom mam poznatek ze ten spojkovej RS pedal se zadrhava o podrazku zimni obuvi, nosim v zime trekovou obuv a celkem neprijemne se o to ten pedal sprajcuje, ale s hladkou podrazkou na obuvi (tenisky a normalni obuv) je to ok, cili pro ty co jezdej po horach a nosi zimni obuv s velkym vzorem ten spojkovej pedal bude delat problemy, snad se to casem vysoupe a bude to ok... mam to zatim 3 dny a porad si na to zvykam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 2. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 tak jelikoz jsem se nevedel dockat tak jsem to dnes namontoval, sice byla kosa ale za 20 minut bylo po vsem, jen bych chtel poopravit navod na odpojeni konektoru plznoveho pedalu: kdyz ho chcete rozpojit tak potreba ten jazycek ne zatlacit ale povytahnout a pak se da cely konektor jednoduse rozpojit zatazenim ve smeru privodu elektrickych kabelu, jinak dost na houby pristup jeste by mne zajimalo, jestli nekdo neumi zjistit z etky jaky je objednaci cislo originalniho naslapu z RS, vid odkaz: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=99 tak naslap dorazil, v origo servisu Skoda v nemecku me to stalo 11 euro i s dani, jinak je to dil VW a delaj to ve Spanelsku (tak je to uvedeno na obalu) takze kupovat jedine cez Skoda servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 taky už mám pedály RS, ale svorkovnice na plynu zatím ne a ne povolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.kuntos Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Tak jsem se včera večer pokoušel také vyměnit plyn a utrhl jsem si šedý zobážek, který ho jistý, nevíte prosím číslo konektoru z Elsy? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.kuntos Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Pardon, z ETKY :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.kuntos Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Kdyby to někoho zajímalo, tak je to 1K0973706. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Panove prosim, kdo menil za ty RS pedaly, pri vymene pedalu plynu, delali jste zakladni nastaveni jak je napsano v Else? Jde to udelat VAGem? VAS nemam. Diky moc. DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Nic som nenastavoval, len vymenil pedal a zapojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 PO pravde take nevim co na tom chteji prispusobovat , diky za info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Takže nakonec je instalace jednoduchá? Bál bych se jestli tam něco neulomím, už jsem o pedálech taky uvažoval jen kdyby stáli o něco méně. Za kolik a kde se je vám podařilo sehnat? Co jsem je měl na jedničkové octavce tak za mokra mi vždy trochu klouzali za to co origoš v pohodě. Jinak jakákoli obuv byla v pohodě ohledně toho většího vzorku bot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-3-ks-id:2006.eshop ..ja som to zohnal za nejakych 35€ Nicoho sa bat nemusis, vyssie mas na obrazku tie zobaciky a na ktoru stranu ich treba zatlacit. Ja som pouzil dva tenke srobovaky a plynovy pedal sam vyskocil A pri osadzani noveho pedalu, to len zacvaknes. Ostatne krytky len trochu silou vytiahnes z pedalou a nove len nasunies, to je vse. Cez zimu som ich este nemal, takze nemozem posudit, ako sa s nimi jazdi s podrazkou s vyssou vzorkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 třebas to bude ještě pro někoho aktuální.... http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_VI--2.5/Interior/Pedal/ES251149/Video87-SD/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Totalne debilny video navod 1, pedal pri vyberani treba vycvaknut na dvoch miestach, ako je uvedene vyssie na fotke...inak ho von nevyberies. On tam len akoze pichol srobovak a vybral ho von...hlupost, mal to predpripravene! 2, nechapem ako mohol odsrobovat srob pod pakou na otvaranie kapoty, ked sa tam clovek nijak srobovakom nedostane (aspon na OII urcite nie). Tu packu treba najprv zvesit dolu, az potom odsrobovat srob a zhodit plast. A to ako daval dolu ten plast cez osadenu paku, radsej pomlcim ...takymto postupom na OII clovek nic nespravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.