Jaroě Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 (editace) Ahoj, chtěl bych se zeptat co dává škodovka do toho boxu u rezervy za nářadí. Mám tam hever, klíč na kola, tažné oko a co dál. Jinak tam mám lastní výbavu jako klíč na svíčky a vše možné. Jen mi jde o originální příslušenství. Editováno: 24. Únor 2011, autor: Jaroě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 nic jinýho tam Škodovka nedává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 oboustranny sroubovak s vyberacom krytiek srobov a oko na vytrhavanie puklic. a aj teleskopicke lano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Já tam neměl ani to - jen klíč na kola a tažné oko. Kdybych nezadupal na prodejce, nedali by mi ani hever a žárovky. Trojúhelník, lékárnu a tlačný lano jsem si musel dodat svoje. Jinak v kufru vozím takový ten asi 20x20x40cm hobby-box a v něm obyčejnou sadu Tona stranových klíčů na 6hranné matky a šrouby - od 5,5 do 22, dva ploché a dva křížové šroubováky - větší a menší od obou, ráčnu s redukcemi na oříšky od 5,5 do 20 a na svíčky, malé ploché kleště s úzkými čelistmi a malé kombinačky, asi 2m dlouhý kus kabelu, sadu imbusů a teď od Rooma stejnou sadu Torxů. Je to taková lety zkušeností vytříděná "pohotovostní sada" vercajku, se kterou jsem v nouzi schopný rozebrat a zase složit málem půlku auta... Naposledy jsem ji pro sebe použil při demontáži zadních skupinovek, když jsem čenichal po příčině nesvícení zadních mlhovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 1. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Pomalu půl dílny. Člověk nikdy neví co může potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Tak já tam mám ještě origo 10-8 klíč a redukci na bezpečnostní šroub :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 hever, klíč na kola, klíč 8/10, šroubovák, očko na poklice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Vyhodil jsem tu plastovou krabici z rezervy i tu polystyrénovou krabici co je v kombíku a tam se vejde věcí. Pomalu abych sklopil světla ale co kdyby bylo něco potřeba. Už tam mám i náhradní zapalovací trafo, nebylo a při cestě do Chorvatska dvě shořeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 v kombíku je pod tou podlážkou opravdu velký prostor, až si říkám, že je ho pro rezervu a výbavu škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.